Stiri Lifestyle de ultima ora

Arnold Schwarzenegger debutează ca actor de televiziune

Arnold Schwarzenegger va juca împreună cu tânăra actriţa Monica Barbaro într-un serial de spionaj produs de Netflix, relatează EFE.

Proiectul va marca debutul lui Schwarzenegger pe micile ecrane, în rolul unui tată care descoperă că fiica sa este, la rândul ei, o agentă sub acoperire a CIA cu care trebuie să colaboreze, potrivit unui comunicat publicat joi de platforma Netflix.

De mai multe luni circulau zvonuri că interpretul lui “Terminator” îşi va face debutul în televiziune, după ce mai multe staruri de la Hollywood, precum Julia Roberts sau Meryl Streep, au jucat în producţii difuzate pe micile ecrane.

Partenera sa de distribuţie, Monica Barbaro, a mai jucat în filme de acţiune şi va putea fi văzută curând în pelicula “Top Gun: Maverick” alături de Tom Cruise.

Un serial cu opt episoade de o oră

Gigantul de streaming prevede inţial un sezon de opt episoade de câte o oră.

În pofida noului său proiect pe micile ecrane, Schwarzenegger a făcut miercuri apel, în cadrul unui eveniment organizat la Los Angeles de Asociaţia Naţională a Proprietarilor de Cinematografe, la o întoarcere a publicului în sălile de cinema în perspectiva încheierii pandemiei de coronavirus în SUA.

Citeste  Florarie online cu buchete de trandafiri

“Este momentul să ne despărţim de această perioadă de pandemie şi să ne întoarcem în faţa marilor ecrane”, a declarat actorul, fost guvernator al Californiei între 2003 şi 2011.

“Da, am fost într-un an pandemic, iar publicul a fost nevoit să vadă filme pe telefon sau pe tabletă… Şi a pierdut efectele vizuale oferite de marile ecrane”, a precizat Schwarzenegger.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *