Stiri divertisment de ultima ora

Al Bano și Romina Power concertează la București

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de solişti din muzica internaţională, Al Bano & Romina Power, îşi reia turneul “LIVE TOUR”, întrerupt în anul 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, anunţă site-ul www.eventim.ro.

Cei doi cântăreţi concertează pe 11 noiembrie 2022 în Bucureşti, la Sala Palatului (ora 19.30) şi pe 13 noiembrie 2022, la Cluj-Napoca, pe stadionul BT Arena (ora 20.00), după ce concertul iniţial, din 2020, a fost amânat pentru 2021 şi reprogramat apoi pentru anul în curs, din cauza prelungirii stării de alertă sanitară în Europa (implicit şi în România).

Al Bano şi Romina Power vor veni să-i încânte pe bucureşteni şi pe clujeni atât cu melodiile care i-au consacrat (“Felicita”, “Sempre Sempre”, “Liberta”, etc), dar şi cu piesele incluse pe cel mai recent album, “Raccogli L’attimo”. Cei doi artişti au fost pe primele locuri în topurile muzicale ale anilor ’80-’90, iar versurile melodiilor lor sunt fredonate şi astăzi în întreaga lume. Au câştigat numeroase premii importante încă de la începutul carierei. Faimosului duet de origine italiană nu îi este străin publicului românesc, Al Bano şi Romina Power concertând la Bucureşti în 2014. În plus, Al Bano a susţinut un concert şi la Târgu Mureş, în 2016, pentru ca doi ani mai târziu să cânte şi la Alba Iulia.

Potrivit organizatorilor, biletele vândute pentru concertele din 2021 rămân valabile pentru cele din 2022, iar dintre cei care aleg să le păstreze pentru concertul din 2022 vor fi extraşi 10 câştigători ce sunt invitaţi, după spectacol, la un cocktail surpriză (“meet & greet”) împreună cu Al Bano şi Romina Power. Alternativ, spectatorii au dreptul de a solicita, în schimb un voucher, în valoare de aceeaşi sumă, pe care să-l utilizeze pentru orice alte evenimente/spectacole ale aceluiaşi organizator.

***
Al Bano şi Romina Power sunt unul dintre cele mai faimoase duete din muzica italiană, renumiţi prin hit-uri precum “Felicita”, “Sempre sempre”, “Nostalgia Canaglia” sau “Liberta”.

Al Bano, pe numele său adevărat Albano Carrisi, s-a născut în 1943 într-un mic sat din Italia. Când era copil se ducea la şcoală cale de câţiva kilometri, cu bicicleta sau cu trenul. După-amiezile, după ce se întorcea de la şcoală, lucra la câmp, timp în care cânta melodii pe care le născocea şi-i rămâneau apoi în suflet. Când a împlinit 17 ani, a pornit spre Milano. A început să lucreze în construcţii, iar banii strânşi îi trimitea acasă, scriind familiei că o duce bine.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns