Stiri divertisment de ultima ora

Paul McCartney își promovează noul album în 12 orașe

Muzicianul britanic Paul McCartney a ales Ciudad de Mexico, printre alte oraşe din lumea întreagă, pentru a prezenta cântecele de pe noul său album intitulat “McCartney III”, relatează EFE.

O inscripţie murală plasată în zona centrală a capitalei mexicane anunţă că pe 18 decembrie va fi lansat rezultatul a ceea ce el a numit “rockdown”, situaţia de carantină în care s-a trăit aproape întregul an 2020.

“Scrisă, compusă şi produsă de Paul McCartney’, scrie la sfârşitul partiturii piesei intitulate “‘Pretty Boys”, a cărei inscripţionare a fost împărtăşită chiar de autor la 6 decembrie pe reţelele de socializare într-un scurt videoclip.

Toronto și Sydney, printre altele

Ciudad de Mexico este una dintre cele 12 oraşe ale lumii, pe ale căror ziduri muzicianul britanic a decis să-şi împărtăşească noua sa producţie muzicală.

La Toronto, Los Angeles şi Sydney, de exemplu, au fost dezvăluite piesele “Women and Wives”, “Deep Deep Feeling” şi “Lavatory Lil”, pe care numeroşi fani le-au împărtăşit deja pe reţelele de socializare.

Albumul, care va fi lansat la sfârşitul acestui an, se numeşte “McCartney III” şi este rod al carantinei impusă de pandemia de coronavirus.

Potrivit fostului membru Beatles, el nu avea planificat nimic concret în ce priveşte muzica, dar şi-a dat seama că în această perioadă petrecută în casă a compus mai multe piese pentru sine, pe care a dorit până la urmă să le împărtăşească cu publicul său.

În 2020 se împlineşte jumătate de secol de când artistul a lansat, în 1970, primul său album solo intitulat “McCartney”.

În 1980 el a lansat “McCartney II”, iar 40 de ani mai târziu el prezintă publicului cel de-al treilea volum intitulat “McCartney III”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns