In Timisoara au loc cele mai multe vindecari de coronavirus
Stiri Locale de ultima ora

In Timisoara au loc cele mai multe vindecari de coronavirus

Numarul bolnavilor care s-au vindecat de coronavirus in Spitalul de Boli Infectioase “ Victor Babes” din Timisoara este in crestere. In cursul zilei de 17.04.2020 au fost declarati vindecati 17 pacienti. “Încă 17 vindecaţi de ieri până astăzi, la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’. S-a ajuns la 232 de trataţi. În total, până în prezent, în judeţul Timiş au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2 un număr de 354 de persoane, ceea ce înseamnă 0,52 îmbolnăviri la mia de locuitori. Altfel spus, avem, la nivelul judeţului Timiş, aproximativ 1 infectat cu SARS-CoV-2 la 2.200 de locuitori, cumulativ în timp, de la începutul pandemiei”,  a declarat primaul Nicolae Robu.

Pericolul inca nu a trecut

Coordonatorul Sectiei COVID a Spitalului de Boli Infectioase  “ Victor Babes” Timisoara, doctorul Virgil Musta a lansat un nou apel prin care le cere oamenilor sa dea dovada de vigilenta. Cetatenii nu ar trebui sa ignore pericolul. Faptul ca pandemia este inca sub control in tara noastra nu ar trebui sa relaxeze cetatenii.

Citeste  O autostrada din Romania va avea tuneluri speciale pentru ursi

“Am observat persoane care sunt mulţumite de faptul că epidemia la noi în ţară este încă sub control şi consideră că aceasta este ceva firesc. Omit însă faptul că acest lucru s-a realizat greu, în special prin efortul colectiv susţinut de distanţare socială, izolare şi respectarea regulilor de igienă. Sunt mulţi care nu înţeleg faptul că suntem, încă, pe panta ascendentă a îmbolnăvirilor şi a deceselor. Sunt deja destui oameni în jurul nostru care au virusul, unii asimptomatici sau cu simptomatologie minoră, ceea ce creşte riscul să luăm oricare dintre noi infecţia şi nu ştim cum va evolua boala la fiecare dintre noi. Nici nu vreau să mă gândesc unde putem ajunge şi noi, în România, dacă zilele acestea nu respectăm cu stricteţe toate regulile pe care sunt convins că deja le ştiţi foarte bine”,  a transmis doctorul Virgil Musta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns