Florin Ristei si Naomi Hedman s-au logodit
Stiri de ultima ora Mondene

Florin Ristei si Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei si Naomi Hedman s-au logodit, artistul a spus ca totul a avut loc in secret, acum cateva luni. Florin a confirmat ca s-a logodit in cadrul unui podcast.

Iata ce a mentionat artistul

„N-am zis-o niciodată. M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut. N-a știut nimeni, doar câțiva apropiați”, a declarat Florin.

Florin si partenera lui s-au cunoscut la filmarile emisiunii X Factor Romania. Naomi a fost una dintre concurente dar a fost eliminata pe parcursul show-ului.  Florin a declarat ca a fost atras de Naomi inca de la inceput dar relatia celor doi a inceput abia cand aceasta a fost eliminata „A fost concurentă. A venit la X Factor și la un moment dat în ziua 6-7 de filmări, apare o domnișoară de culoare. A venit la audiții, a cântat o piesă, arăta de revistă și din 2 click-uri i-am găsit profilul. Am noroc că am fișe în care zice numele complet. M-am aprins tare atunci, dar nu m-am dus la ea, evident, că îmi era rușine de înnebuneam. Am tatonat puțin terenul, eram și în emisiune. Și s-a întors la bootcamp și am început să vorbim un pic. Am cântat cu ea la audiții și am simțit chimie. Nu am zis nimic până în decembrie, când a ieșit de pe TV, că lumea comentează”,  a mai continuat Florin.

Florin a negat speculatiile privind o posibila logodna a celor doi „Nu! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat.” a mai spus acesta.

In urma cu cateva luni, Florin a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Naomi Hedman. „Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect. Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi”, a concluzionat acesta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns