Adela Popescu si Radu Valcan parinti pentru a treia oara
Stiri de ultima ora Mondene

Adela Popescu si Radu Valcan parinti pentru a treia oara

Adela Popescu a nascut. Vedeta si sotul ei, Radu Valcan au devenit parinti pentru a treia oara. Cei doi mai au impreuna doi copii, mai exact pe Alexandru si Andrei.

Adela Popescu  a nascut pentru a treia oara

Adela Popescu a nascut si a confirmat vestea pe pagina ei de Instagram. Cu aceasta ocazie, Adela a publicat si prima fotografie cu baietelul ei.

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă”, este mesajul care a fost transmis de Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

Adela Popescu a facut  si primele declaratii pe retelele de socializare. „Salutare, dragii mei. Vă pup. Am născut. Acum sunt bine, sunt în salon, cu bebelușul lângă mine. S-a întâmplat mai de dimineață, dar n-am avut putere să fac nimic, nici poze, nici stories. A fost un travaliu greu, dar bebelușul e bine, eu sunt bine”, a mentionat aceasta.

Radu Valcan a transmis si el un mesaj emotionat cu privire la faptul ca a devenit tata pentru a treia oara.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a spus Radu.

„Cei mici, pe care îi am alături, sunt o oglindă a noastră și, oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de… Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste, când îi spun că am un bebe în burtă îmi dă un pumn… Alexandru, în schimb, a mai trecut prin asta”,  a scris acesta pe Instagram.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns