Carmen Bruma sustine ca postul intermitent este periculos
Stiri de ultima ora din Sanatate

Carmen Bruma sustine ca postul intermitent este periculos

Carmen Bruma a vorbit deschis despre postul intermitent care a ajuns sa fie la mare cautare in randul oamenilor. Tot mai multe persoane apeleaza la aceasta modalitate de slabi dar expertii in nutritie trag semnale de alarma cu privire la acest regim. Carmen Bruma a spus ca desi functioneaza de minune acest mod de a slabi poate crea reale probleme de sanatate.

Iata ce spune Carmen Bruma despre postul intermitent

“Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului “ a spus Carmen Bruma.

Femeile care tin acest post pot avea reale probleme de fertilitate a mai spus Carmen Bruma.
“ În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație.

Citeste  Elvetia nu mai recomanda vaccinarea anti-COVID

Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting, chiar dacă funcționează.
“ Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (…).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil. “ a mai spus Carmen.

Sunt foarte multe diete care pot duce la pierderea de kilograme. Cel mai important este sa analizezi o dieta inainte de a o incepe. Carmen Bruma este de parere ca trebuie sa iti alegi cura de slabire care sa nu iti creeze carente in organism si care sa iti ofere nivelul de energie necesar in fiecare zi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns