Stiri Internationale de ultima ora

Alerta falsa cu privire la o detonare la Disneyland Paris.

 

Cateva persoane au fost ranite la Disneyland Paris atunci cand s-a oamenii au avut parte o alerta falsa  de detonare. Sambata seara multimea a fost cuprinsa de panica in parcul de distractie Disneyland Paris dupa ce s-a auzit un zgomot provocat de o problema la scara rulanta sau un ascensor.

Ministerul francez de Interne a anuntat ”Alertă falsă, forţele de securitate confirmă că nu există ameninţări”.

O sursa din cadrul anchetei a declarat ”În urma unui zgomot, făcut probabil de un ascensor sau o scară rulantă, mulţimea a fost cuprinsă de panică”. Panica care s-a produs printre persoane a alimentat speculatiile conform carora s-ar fi produs un atac armat. Oamenii au fost sfatuiti sa ramana in cladiri pana cand trupele speciale vor verifica zona sa vada daca situatia este una grava.

Asa cum prevede protocolul de securitate, vizitatorii au fost izolati in timpul investigatiilor.  Prefectura din Seine-et-Marne a confirmat incidentul in care persoanele au fost ranite usor. Ulterior un purtator de cuvant la parcului de distractii a declarat ca era vorba de un dispozitiv rulant care se defectase.

”Operaţiunea de securitate a poliţiei s-a terminat. Câţiva răniţi uşor în panica ce a cuprins mulţimea”, a declarat prefectura pe un site de socializare.

Jonathan Vincent a delcarat ca a putut sa plece de la restaurant cu putin inainte de ora locala 23:00  ( ora 1:00 in Romania ) “ Mâncam liniştit”, iar ”persoane au intrat în restaurant în fugă”.

Totul s-a terminat cu bine iar oamenii au putut pleca linistiti la casele lor.  Desi cateva persoane au fost ranite superficial alerta de securitate a fost ridicata. Disneyland Paris este in continare o destinatie sigura in care puteti merge oricand cu familia. Vestitul si indragitul parc de distractii reprezinta o destinatie de vis pentru toti copii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns