Stiri Internationale de ultima ora

Un roman transporta canabis in cosciuge

Autoritatile franceze au confiscat 65 de kilograme de canabis ascunse in cosciuge ce erau transportate in false masini mortuare. Captura de canabis a fost facuta pe o autostrada din estul Frantei. La volan era un roman.

Vehiculul a fost verificat intr-o zona de odihna din apropiere de Miserey-Salines, langa Besançon, a anuntat procuratura franceza. La control, politistii au constatat ca sicriele erau pline de pungi de canabis. Procurorul adjunct Christine de Curraize a precizat pentru AFP ca, atunci cand a fost intrebat de politie ce transporta, soferul, un roman de 30 de ani, a declarat ca sunt trupuri neinsufletite pe care le duce din Spania in Romania. Politistii au observat insa ca sicriele nu erau inchise, asa cum e regula in cazul mortilor transportati international. Asa ca au decis sa le deschida. Soferul a fost arestat pe loc. Era recidivist,  deja condamnat in Spania pentru jaf. Procuratura franceza a decis ca el va fi judecat in regim de urgenta.

Potrivit primelor concluzii, drogurile erau din Spania si urmau sa ajunga in Germania.

„Reteta” e aplicata si pe alte continente

Recent, intr-un oras din Mexic, la un control rutier de rutina, politia a oprit o masina de pompe funebre. Soferul a declarat ca transporta un decedat de COVID-19. Pentru ca parea speriat, politia l-a pus sa deschida cosciugul, iar in interior a descoperit o mare cantitate de cocaina.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns