Stiri de ultima ora din Sanatate

Ai auzit de aparatele auditive high-tec? Le poti purta 24 de ore, dupa ce le incarci timp de 4 ore

A sosit momentul sa iti inlocuiesti vechiul aparat auditiv cu un device de ultima generatie? Vezi oferta echipamentelor high-tech si achizitioneaza un aparat auditiv pret bun, cu functionalitati dintre cele mai moderne.

Inovatia e cuvantul cheie al acestor device-uri de top, care aduc un plus semnificativ de confort si se adapteaza la stilul de viata al fiecarui purtator. Au un design placut, sunt aproape invizibile si se pot ajusta usor. In plus, autonomia lor este ideala: dupa doar 4 ore de incarcare, le poti purta timp de 24 ore. Afla ce alte beneficii iti mai ofera modelul Stellar M 8C BTE, aflat in topul aparatelor auditive reincarcabile.

 

  1. Iti permite sa te conectezi la orice echipament tehnic cu Bluetooth

Acest model de aparat auditiv are transmitere directa la TV, telefoane si alte device-uri care integreaza tehnologia Bluetooth. Device-ul vine la pachet cu un transmitator inteligent 2.4. si cu microfon smart. Asadar, obiceiurile cotidiene vor fi mult facilitate prin intermediul acestui echipament medical. Te bucuri de divertisment si de optiuni variate de petrecere a timpului liber, dar si de un mare plus de confort.

Citeste  Omul prevazator citeste mai mult despre asigurarile mediate de OVB

 

  1. Te bucuri de performanta functiei My Voice, pentru auditia vocii proprii

Daca vechiul aparat auditiv nu avea integrata o astfel de functie, este foarte probabil ca lipsa ei sa iti fi adus un nivel sporit de disconfort. Aparatul auditiv Stellar M 8C BTE asigura confort in auditia propriei voci, prin functionalitatea denumita My Voice. Aceasta recunoaste, pur si simplu, vocea purtatorului si o proceseaza intr-un mod diferit de alte sunete sau voci. Este un aspect esential pentru interactiuni zilnice.

 

  1. Ai avantajele incarcatorului Smart Li-ion

Stellar M 8C BTE vine la pachet cu incarcatorul inteligent Smart Li-Ion, ce elimina – din start – necesitatea de a schimba bateriile. Cu alte cuvinte, scapi total de acest disconfort si te bucuri pe deplin de aparatul de ultima generatie, cu incarcare smart. Echipamentul medical este 100% pregatit sa functioneze timp de 24 de ore, dupa doar 4 ore de incarcare. Imagineaza-ti impactul pe care il are in mobilitatea ta de zi cu zi.

Citeste  Complicațiile aterosclerozei și tratamentele moderne recomandate

 

  1. Acest aparat de tip Behind The Ear se potriveste pentru orice forma de hipoacuzie

Aparatele auditive Behind The Ear sunt frecvent intalnite la pacientii cu forme usoare de hipoacuzie. Acest model smart este adecvat chiar si pentru persoanele cu forme severe sau prounde, pentru care – de regula – se recomanda alte tipuri de proteze auditive. Aparatul se monteaza in spatele urechii, iar tubul se pozitioneaza peste ureche. In utilizarea de zi de zi, este foarte simplu de ajustat, fiind un alt avantaj pozitiv.

 

Cauti aparat auditiv pret bun? La Wesound.ro ai oferta echipamentelor high-tec

Wesound.ro este unul dintre cele mai importante centre de protezare auditiva din Romania. Localizat atat in Bucuresti, cat si la Iasi, acest centru se bucura de notorietate si este foarte recomandat in randul pacientilor care se confrunta cu hipoacuzie.

Daca vrei sa iti inlocuiesti vechiul aparat auditiv cu un model de top, high-tech, Wesound.ro este cea mai buna solutie. Expertii iti vor recomanda un aparat auditiv reincarcabil de top, cu functionalitati moderne, avansate, care iti vor imbunatati calitatea vietii. Dar nu orice model de aparat auditiv reincarcabil, ci Stellar M 8C BTE sau altele din aceasta gama profesionala.

Citeste  Romania: 2086 cazuri noi in ultimele 24 de ore. Europa, in lupta cu virusul

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns