Stiri Locale de ultima ora

Afla ce va manca Papa Francisc in Romania

Papa Francisc este asteptat in Romania de mii de oameni. Vizita acestuia in tara noastra este una istorica.

S-au luat masuri drastice de securitate pentru ca vizita Papei sa fie cat mai sigura. Pelerinii vor putea participa la evenimentele publice dupa de vor trece prin filtrele de securitate. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice sau cu animale de companie.

„Papa Francisc poate fi salutat, la sosirea în România, pe data 31 mai, în zona Bulevardului Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei. În această zonă coloana Suveranului Pontif va circula cu viteză redusă pentru ca Papa Francisc să-i salute pe cei prezenţi. Pe celelalte porţiuni ale traseului coloana Suveranului Pontif se va deplasa conform protocolului de securitate impus de eveniment şi de aceea, pe aceste tronsoane de deplasare scad şansele de a-l vedea pe Papa Francisc. Pe traseul de deplasare al coloanei oficiale este interzisă folosirea dronelor” s-a mentionat intr-un comunicat al Comitetului Interminsterial.

Papa Francisc va avea parte de un meniu mediteraneean – italienesc. Meniul va fi bogat in legume, acesta prefera sa consume legume si verdeturi de sezon cu ulei de masline. Papa mai consuma si orez sau paste iar la felul doi consuma carne alba sau peste proaspat.

Pe parcursul celor doua nopti petrecute in Romania, Papa Francis va fi cazat la Nuntiatura Apostolica din Bucuresti.

Programul Papei Francis in Romaniei va fi unul destul de incarcat. Vineri 31 mai va sosi pe Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni.

Dupa primirea oficiala de la Aeroport se va organiza cerenomia de bun venit la intrarea complexului Palatului Prezidential Cotroceni.  Vor urma numeroase intalniri in Bucuresti dupa care Papa Francis va fi transferat cu avionul in Bacau apoi va merge cu elicopterul la Miercurea – Ciuc. Dupa aceea Papa va ajunge in Iasi iar spre finalul serii de sambata va ajunge din nou in Bucuresti.  Duminica Papa va fi transferat la Sibiu iar spre finalul zilei se va intoarce la Roma.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns