Stiri Locale de ultima ora

Trafic intens la frontiera cu Ungaria

Autoritatile avertizeaza ca la frontiera cu Ungaria, mai ales pe sensul de iesire din Romania, e trafic intens, intrucat multi romani pleaca in vacanta de Sfanta Maria in strainatate. Timpii de asteptare sunt mari.

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Nadlac II. La iesirea din tara se inregistreaza coloane de masini, iar timpul mediu de tranzitare este de 90 de minute. Este indicata consultarea aplicatiei de monitorizare a traficului de la frontiera, care poate fi consultata pe site-ul Politiei de Frontiera, Nadlac II. Potrivit informatiilor furnizate de aplicatie, sunt deschise opt artere de iesire din Romania pentru traficul usor si turistic, dar se inregistreaza un numar mare de autoturisme prezente la verificarile de frontiera.

Pentru ca fie romanii care muncesc in strainatate vin in vacanta acasa, fie multi romani se intorc din vacanta, la Nadlac II este aglomeratie si pe sensul de intrare in Romania, pe care sunt deschise sase artere si se asteapta 60 de minute pentru formalitatile de trecere.

La Nadlac I, pe DN 7, se poate iesi din tara pe trei artere si se asteapta in jur de 40 de minute, in timp ce la intrare nu este aglomeratie.

In judetul Bihor, la Valea lui Mihai, unde e disponibila o artera, se asteapta 30 de minute pentru a se iesi din Romania, iar in judetul Satu-Mare, la Petea, se asteapta 50 de minute pentru iesirea din tara pe cele cinci artere disponibile.  La Petea este aglomeratie si pe sensul de intrare, pe care sunt deschise tot cinci artere si se asteapta pentru formalitati 40 de minute.

Autoritatile de frontiera au luat masuri pentru a se reduce cat mai mult timpii de asteptare la frontiera, prin suplimentarea echipelor de control si folosirea tuturor arterelor disponibile. La frontiera judetelor Arad, Bihor si Satu-Mare lucreaza in aceste zile aproximativ 450 de politisti de frontiera.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns