Dan Nicusor sustine ca va infiinta centre de vacante pentru copii
Stiri Locale de ultima ora

Dan Nicusor sustine ca va infiinta centre de vacante pentru copii

Dan Nicusor sustine ca Primaria a aprobat infiintarea a unor cinci centre de vacanta pentru copiii din Capitala ai caror parinti lucreaza. In aceste centre de vacanta copii isi vor putea petrece timpul pentru o perioada minunata de doua saptamani.

   Iata care sunt aceste centre si descopera tot ce implica

”Sunt cinci locații, pentru 1.200 de copii. Vor fi centre afterschool. Nu vom face școală. Vor fi primiți copii până în 12 ani. Știm că sunt 200.000 de copii, dar ne vom adresa copiilor mici. Cei de peste 12 ani se descurcă mai ușor singuri acasă. Copiii vor fi acceptați după principiul „Primul venit, primul servit”.  a mentionat Nicusor Dan.

Nicusor Dan sustine ca masura a fost gandita in special pentru familiile in care parintii lucreaza si nu au timp pentru a avea grija de copii in timpul programului. Mai mult de atat, Nicusor a transmis ca masura a fost luata dupa ce a primit o petitie din partea unui grup de parinti.

Nicusor a mai spus ca parintii care isi vor aduce copii in aceste centre o vor face pe propria raspundere. Se pare ca Primaria nu va aloca resurse pentru a se face ingestigatii medicale.

Doua saptamani, mai exact in perioada 12 isi 23 aprilie 2021, in perioada de vacanta, primaria va pune la dispozitie 5 locatii pentru toti copiii. In aceste locatii vor putea fi supravegheati in total 1200 de copii.

Locatiile in care cei mici isi pot petrece vacanta si vor avea parte de sustinere din partea adultilor sunt: Muzeul Copiilor care se afla situat in sectorul 3 pe Bulevardul Decebal, Sala Palatului caldire care este situata  in sectorul 1, un spatiu adiacent, hub-ul educational Proedus de la Afi Cotroceni care se afla la limita dintre sectoarele 5 si 6 si nu in ultimul rand sediul Corului National de Camera Madrigal care este situat in sectorul 4.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns