philips orastie
Stiri Economice de ultima ora

Gigantul Philips produce in Orastie espressoare care se vand in intreaga lume

Cei care urmaresc sa achizitioneze modele de espressoare foarte bune isi pot indrepta atentia catre cele produse de gigantul Philips, in orasul hunedorean Orastie. Povestea productiei Philips in Orastie a inceput prin preluarea unei fabrici de espressoare automate de cafea in anul 2009 de la un grup italian. Cifrele de afaceri cresc de la an la an pentru ca espressoarele Philips sunt din ce in ce mai cautate de romani, dar si de clienti din toate statele din Europa.

Fabrica detinuta de Philips in Romania in prezent este din ce in ce mai productive si are un profit care il depaseste pe cel al fabricii detinute anterior de italienii de la Saeco. Cu o unitate de productie dotata special pentru productia de aparate premium, fabrica reuseste sa fabrice espressoare de inalta calitate, potrivite preferintelor utilizatorilor si exigentelor acestora.

Business-ul de la Orastie, punctul cheie pentru productia de espressoare acceptate la nivel mondial

Punctul de plecare pentru realizarea celor mai bune aparate de facut cafea marca Philips a fost bifat in anul 2003, cand italienii din compania Saeco au venit in tara pentru a investi 7 milioane de euro in aceasta fabrica. Inceputul a fost modest, cu 200 de angajati si o capacitate anuala de 300000 de aparate, insa in timp numarul angajatilor s-a marit, s-au cumparat aparate performante, care sa aiba capabilitatea de a produce espressoare de calitate, iar cifra de afaceri a fost din ce in ce mai mare, inregistrand cresteri semnificative.

De la preluarea fabricii, din anul 2009, de catre gigantul Philips, reprezentantii acestei companii nu au facut niciun anunt despre unitatea din Orastie, dar au oferit cifre de afaceri, disponibile pe site-ul Ministerului de Finante, unde se poate vedea ca au un profit de 20 milioane de lei in anul 2020, comparativ cu o pierdere de 18 milioane de lei in anul anterior. Concret, atat profitul, cat si afacerile fabricii intr-un singur an sub actionariatul Philips au fost cele mai mari din istoria companiei in Romania.

Produsele Philips, apreciate pe piata din Europa Centrala si de Est

Din ce in ce mai multe produse marca Philips, cum ar fi cel mai bun espressor, aspirator sau aparate de igiena si de curatenie, sunt apreciate de catre cumparatorii din tara, dar si din Europa Centrala si de Est. Astfel, afacerea de la Orastie este extrem de apreciata la nivel national si mondial, acest lucru avand un aport semnificativ la cifra de afaceri totala a companiei.

Intre produsele companiei, aparatele electronice si electrocasnice, dar si cele de consumer lifestyle sunt cele mai apreciate, printre care si espressoarele de cafea, cu functii din ce in ce mai moderne si mai extravagante. Cresterea companiei continua in Europa Centrala si de Est, dar si in Romania, insa nu atat pe cat si-ar dori producatorii, dar pe viitor, gratie cererii din ce in ce mai mari de espressoare pe piata, este posibila inregistrarea unei cifre de afaceri impresionante.

In mod cert, espressoarele automate Philips sunt printre cele mai apreciate in randul consumatorilor de cafea casnici, dar si operatorilor economici. Brandul ofera espressoare automate dotate cu un sistem inovator pentru spumarea laptelui si care ofera de la 3 la 12 varietati de cafea si spuma de lapte, dar care au si un display color, intuitiv, cu personalizare usoara si mai multe profiluri de utilizator.

Fara doar si poate, aceste espressoare sunt extrem de usor de utilizat, de curatat, avand functia de curatare automata. Au un design modern, compact, se incadreaza in orice fel de amenajare a bucatariei sau a spatiului in care sunt amplasate, iar aroma eliberata cafelei este impresionanta, comparabila cu aroma cafelei preparate de cei mai mari si mai cunoscuti barista.

Espressoarele automate sunt intuitive, usor de folosit si de personalizat, de curatat si de intretinut si ii ajuta pe utilizatori sa isi inceapa ziua intr-un mod foarte placut, fiind suficienta o singura atingere de buton pentru prepararea rapida a cafelei. Gustul si aroma de boabe proaspat macinate, de lapte fin si delicios a produselor obtinute cu apa din comert si preparata si un espressor performant, se datoreaza unitatii detasabile de preparare si filtrului Aqua Clean, sunt doar cateva dintre motivele pentru care clientii prefera espressoarele Philips.

Mai multe sfaturi pentru alegerea unui esspressor bun se pot gasi aici: https://www.adilupu.com/cel-mai-bun-espressor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns