foto ghimpele cos cadou
Stiri Economice de ultima ora

De ce coșurile cadou reprezintă cadouri ideale pe plan profesional și pentru ce ocazii pot fi alese

Pentru că se apropie Sărbătorile de Paște, reprezentanții celor mai multe firme – de la corporații la IMM-uri – analizează deja variantele pe care le au pentru alegerea de cadouri corporate. Și în 2023, una dintre cele mai populare opțiuni pare să fie oferirea de coșuri cadou gourmet. Nu întâmplător, asemenea coșuri cadou de Paște devin disponibile în tot mai multe magazine offline și online. Specialiștii din domeniu recomandă însă alegerea de cadouri corporate exclusiv de la retaileri specializați, pe internet fiind cel mai simplu de identificat asemenea platforme de shopping.

Gestul de a oferi cadouri angajaților și colaboratorilor este unul cu tradiție în mediul de afaceri. În timp, această practică și-a dovedit avantajele, iar acum reprezintă o atitudine cu efect pozitiv direct asupra reputației de brand. Dintre variantele existente pentru cadouri corporate, coșurile cadou cu produse gourmet premium și de lux sunt alegeri foarte inspirate, pe placul tuturor celor care recepționează respectivele daruri.

Demn de subliniat este că aceste coșuri cadou se potrivesc a fi oferite inclusiv de către persoane fizice, altor persoane fizice, pe plan profesional. Spre exemplu, poți dărui coșuri cadou gourmet colegilor de serviciu, unor colaboratori sau chiar șefilor direcți, atunci când simți că un astfel de gest este potrivit pentru a-ți arăta recunoștința cu privire la o anumită situație din trecutul apropiat.

Spre deosebire de alte variante de cadouri, aceste cosuri cadou cu băuturi și produse alimentare premium și chiar exclusiviste sunt considerate cadouri etice în orice relație profesională. Pot fi alese pe orice nivel, în orice sens: oferite de companie pentru angajați, oferite între companii (relație de coordonare), oferite de angajați unor superiori ierarhici, pentru a le mulțumi în mod special, în anumite contexte.

Când se oferă coșuri cadou gourmet

Astfel de coșuri cadou sunt oferite cel mai des cu ocazia marilor sărbători din an, recunoscute în mod convențional în mediul de business: Crăciunul și Paștele. De asemenea, se oferă coșuri cadou pe plan profesional și de 1-8 Martie (pentru persoanele de gen feminin) și de 1 Iunie (pentru copiii angajaților / colaboratorilor). În asemenea momente, există chiar facilități fiscale prevăzute în legislația din România – departamentul de contabilitate poate studia prevederile legale valabile într-un anumit moment și modul în care se pot aplica în situațiile respective din companie.

Citeste  Alege sa comunici original utilizand cele mai bune plicuri de curierat

În practică, oferirea de coșuri cadou nu este însă condiționată de perioadele de sărbătoare mai sus menționate. Desigur, eticheta de business prevede dăruirea de cosuri cadou Paste și coșuri cadou de Crăciun în mod prioritar. Însă coșurile cadou gourmet pe plan profesional pot fi oferite în orice zi din an. Nu întâmplător, magazine online specializate în cadouri corporate tip gourmet, așa cum este gourmetGIFT.ro, propun coșuri cadou pentru orice ocazie.

Vrei să celebrezi o aniversare corporativă sau o reușită în afaceri și să le mulțumești în mod special angajaților pentru implicare? Un nou început, cu un nou sediu deschis? Anumite targeturi atinse mai devreme decât era în plan? În oricare dintre aceste situații, coșurile cadou înglobează satisfacția succesului în business, spiritul de echipă și optimismul pentru dezvoltarea din viitor. Oamenii se simt apreciați și vor continua și mai intens să se implice în bunul mers al companiei. Ca manager, nu uita să recompensezi în mod direct și reușitele individuale, cele care ies în evidență mai presus de cele obișnuite. Atunci, alege un coș cadou exclusivist, o selecție de top, perfectă pentru a marca excelența în business.

Coșuri cadou se pot dărui în orice clipă și între colegi de serviciu. Poate fi un cadou colectiv pentru o zi de naștere sau o zi onomastică. De asemenea, în anumite situații, când vrei să mulțumești în mod special cuiva pentru eforturile depuse sau pentru ajutorul său special, un coș cadou este o alegere perfectă.

Coșuri cadou vs. alte cadouri corporate

În plan profesional, nu este chiar simplu să oferi cadouri. Trebuie să te gândești foarte bine înainte să iei o decizie, pentru ca acel cadou oferit să transmită exact mesajul potrivit. Unele alegeri pot fi interpretate în mod eronat și pot fi astfel cadouri nepotrivite pentru mediul de afaceri. De asemenea, unele opțiuni pot fi mult prea impersonale și chiar inutile. Gestul contează în oferirea de cadouri pe plan profesional, însă nu este de ajuns pentru a ajunge și la efecte pozitive cu adevărat. Orice moment în care dăruiești poate fi transformat într-o oportunitate de a consolida sau dezvolta o relație de business (inclusiv cu angajații sau colegii), așadar nu rata ocazia!

Citeste  Unde si cum gasesti credite fara dobanda?

Să oferi bani (dincolo de primele pentru angajați) este nepotrivit în afaceri. Oferirea de produse și servicii ale companiei tale ca bonus poate fi imposibilă în anumite domenii de activitate și cel mai probabil potrivirea cu preferințele destinatarilor cadourilor nu va fi tocmai bună… Să dăruiești vouchere este potrivit în anumite situații, dar nu în orice context profesional.

Coșurile cadou corporate de Paște, de Crăciun sau cu orice ocazie încorporează o multitudine de avantaje. Putem spune că nu ai cum să greșești, atât timp cât alegi un coș cadou gourmet universal din oferta unui retailer specializat precum gourmetGIFT.ro – cu aproape 15 ani de experiență în acest domeniu al dăruirii în mediul de afaceri.

Desigur, în funcție de situație, anumite coșuri cadou sunt mai potrivite ca altele. De exemplu, de 1-8 Martie, coșurile cadou au în mod evident spirit feminin mai puternic. De Paște și de Crăciun, aceste pachete cadou includ adesea șampanie sau vin spumant, vin liniștit, cozonac sau panettone – elemente ce țin de tradițiile asociate cu astfel de momente de sărbătoare.

Cadourile constând în coșuri cadou gourmet sunt de o eleganță desăvârșită, inducând prestigiul, imaginea experiențelor rafinate, la cel mai înalt nivel. Destinatarul cadoului și cei dragi acestuia se vor delecta cu gusturi și arome fine, pentru că selecția din orice coș cadou gourmet include exclusiv produse deosebite, de la branduri sofisticate. Nu doar că vor fi selectate doar produse de înaltă calitate, dar fiecare detaliu contează – rețetă, ingrediente, formă de prezentare, ambalaj. Este important ca orice coș cadou de Paște sau cu altă ocazie să reflecte perfect atmosfera festivă de sărbătoare.

Citeste  Raluca Turcan sustine ca 40% dintre locurile de munca sunt platite cu salariul minim

Un coș cadou transmite mesaje clare de mulțumire, prețuire, optimism – totul în funcție de relația dintre persoanele implicate în gestul dăruirii. Nu este nevoie de cuvinte asociate unui coș cadou. Destinatarul va înțelege exact ceea ce trebuie, fără alte explicații. Eleganță maximă, un cadou mereu apreciat!

Exemple de coșuri cadou gourmet perfecte pe plan profesional

“Coșurile GourmetGIFT au făcut fericiți până în prezent sute de mii de clienți și au fost alese de cele mai puternice companii din România și chiar din străinătate. Aceasta pentru că suntem un partener serios, ne respectăm angajamentele și livrăm întotdeauna la timp!”, se menționează pe gourmetgift.ro.

Iată un coș cadou de Paște ce poate fi oferit angajaților în 2023: Pachet Cadou Chivas Regal – Paște fericit, care conține whisky Chivas Regal 12yo 500ml, cafea măcinată Vergnano 125g, bruschete Tottis 80g, crochete La Mole 120g, alune Snacksia 80g plus o cutie cadou potrivită momentului.

Tot cu titlu de exemplu, iată și ce conține un cadou potrivit pentru a fi oferit în orice relație de business – Pachet cadou Hello, Jack! de la gourmetGIFT.ro: whisky Jack Daniel’s 0.5l, panettone cu coaja de portocală și stafide 500g, cafea măcinată Vergnano 125g, cantuccini Pan Ducale 50g, raline Feletti 85g, jeleuri Feletti 80g, trufe de ciocolată Gunz 150g, tabletă de ciocolată Merci 100g plus tăviță cadou deosebită.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns