Metrorex vine cu vesti noi - mai scoate sase trenuri in statii
Stiri Locale de ultima ora

Metrorex vine cu vesti noi – mai scoate sase trenuri in statii

Metrorex mai scoate sase trenuri in circulatie. Asta inseamna ca timpul romanilor de asteptare va fi mult mai mic.

Compania de transport a informat faptul ca in urma discutiilor avute cu Alstom S.A. si a platilor unor facturi pentru prestatii de mentenanta aferente anului 2022, s-a decis introducerea in circulatie a sase trenuri incepand cu aceasta luna.

Ce implica aceasta decizie luata de Metrorex pentru calatorii romani?

Aceasta alegere vine in ajutorul oamenilor deoarece timpul de succedare intre trenuri va scadea la 9-10 minute. Pe toata reteaua de metrou sunt introduse 40 de trenuri.

“Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situației create în circulația trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare”, s-a aratat in comunicuatul companiei.

Sorin Grindeanu, actualul ministru al transporturilor este de parere ca demiterea conducerii Metrorex este o solutie ideala pentru calatorii romani dar si pentru o companie mai buna si mai sigura. Romanii vor fi mai mult decat multumiti de aceasta alegere care nu face decat sa le faca viata mai usoara.

”Metrorex are un director general şi are şi un Consiliu de Administraţie, e o companie. Nu are de ieri-de azi aceste probleme şi nu sunt singurele. Până la sfârşitul anului, tot ceea ce înseamnă Consiliu de Administraţie, director general, vor fi selectaţi şi am dat drumul la acest lucru pe Ordonanţa 109. Ştim problemele financiare pe care le are Metrotex, fie în relaţia cu anumiţi parteneri, în cazul nostru o companie care asigură mentenanţa, fie problemele care ţin de angajări, salarii şi aşa mai departe. Aceasta este treaba directorului general şi a Consiliului de Administraţie, să pună pe picioare această companie şi în modul acesta vor fi selecţionaţi şi membrii Consiliului de Administraţie şi directorii generali”, a precizat ministrul transportului, Sorin Grindeanu.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns