6 luni de razboi in Ucraina
Stiri Internationale de ultima ora

6 luni de razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei a avertizat ca saptamana viitoare atunci  cand Ucraina sarbatoreste Ziua Independentei, mai exact pe 24 august, Rusia va putea incerca ceva extrem de crud. Deja sunt 6 luni de razboi in Ucraina iar lucrurile nu par sa se sfarseasca.

Ce a declarat Volodimir?

Saptamana urmatoare “este foarte importantă pentru noi toţi, pentru ţara noastră. Ziua Drapelului nostru, Ziua Independenţei noastre urmează. Se apropie comemorarea veteranilor războiului pentru libertatea Ucrainei”, a declarat Volodimir.

Acesta a mai spus ca  “trebuie să fim conştienţi că în această săptămână Rusia poate încerca să facă ceva extrem de neplăcut, ceva extrem de crud”.

Zelenski a spus ca “va fi la fel ca în fiecare săptămână din ultimele şase luni, Rusia a făcut la fel tot timpul: (ceva) dezgustător şi crud”.

Presedintele Ucrainei a apreciat una dintre “sarcinile-cheie ale duşmanului este să ne umilească pe noi, ucrainenii, să ne descalifice capacităţile, eroii, să semene disperarea, frica, să provoace conflicte”.

Mai mult de atat, acesta a mai spus ca acest an este cu adevarat special deoarece “pot simţi pur şi simplu în aerul Crimeii (peninsulă ucraineană anexată ilegal de Rusia în 2014 – n.r.) că ocupaţia de acolo este ceva temporar şi că Ucraina revine”.

Volodimir Zelenski le-a cerut compatriotilor sai sa lupte in continuare si sa fie la fel de uniti in aceasta lupta crancena pentru victorie.

“Pentru victoria Ucrainei trebuie să luptăm, mai sunt încă multe lucruri de făcut, trebuie să fim fermi şi să continuăm să îndurăm din nefericire multă, multă durere”, a declarat Volodimir.

Ucraina va sarbatori pe data de 24 august Ziua Independentei. Tot in aceasta zi se vor implini sase luni de cand trupele presedintelui rus Vladimir Putin au invadat aceasta tara. Mai exact, pe data de 24 februarie trupele rusesti au invadat Ucraina si de atunci si pana in prezent se duc lupte crancene pentru libertate.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns