Stiri de ultima ora din Politica

USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru Parlament

Conferinta Municipala USR PLUS Bucuresti si-a ales candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, care vor concura la alegerile legislative din 6 decembrie.

Din motive de pandemie, conferinta a fost organizata in sistem online. Este pentru prima data cand membrii celor doua formatiuni si-au ales candidati comuni.

Pe cele doua liste, pentru Senat si Camera Deputaţilor, se regasesc parlamentari care, precizeaza USR PLUS, au reprezentat cu succes organizatia si in actuala legislatura, dar sunt si oameni noi, cu experienta in mediul privat si in societatea civila, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante. Pentru Senat, primii plasati sunt : Ştefan Pălărie, Silvia Dinică, Simona Spătaru, Cristian Ghica, Anca Dragu, Florina Presadă, Vlad Alexandrescu, Adina Săniuţă, Cezar Cobianu si Cosmin Niţu. Iar la Camera Deputatilor :  Claudiu Năsui, Cristina Prună, Oana Ţoiu, Cristian Seidler, Diana Buzoianu, Mihai Badea, Cătălin Teniţă, Tudor Pop, Diana Stoica, Alin Apostol, Denisa Neagu, Oana Marciana Ozmen, Alexandru Dimitriu si Octavian Berceanu.

Citeste  Noul an scolar va fi diferit. Iata in ce consta aceste diferente

“Cu alegerile parlamentare ajungem intr-un punct crucial al efortului pe care l-am inceput impreuna in 2019, odata cu alegerile pentru Parlamentul European. Avem ocazia sa rupem inca o data traditia votarii raului celui mai mic odata cu aceste alegeri. Dupa ce romanii au schimbat conducerea corupta si inchistata in trecut a marilor orase, este timpul pentru o schimbare profunda in Parlamentul Romaniei, acolo unde se decide direct viitorul intregii Romanii”, a declarat Vlad Voiculescu, presedintele PLUS Bucuresti.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns