Stiri de ultima ora din Politica

Ce ne transmit politicienii la intrarea in 2023

In mesajul de Anul Nou, presedintele Klaus Iohannis spune ca, dupa provocarile de proportii istorice pe care tara le-a avut de infruntat, priveste cu speranta si incredere catre noul an.

Aceste provocari au scos in evidenta taria de caracter si capacitatea romanilor de a ramane solidari, crede Klaus Iohannis.

“Cumpăna dintre ani este mereu un moment incarcat de semnificatii si emotie, pentru ca sarbatorim sfarsitul unei etape si debutul alteia noi. Chiar daca a fost un an foarte dificil pentru noi toti, marcat de crize profunde si de un teribil razboi care se desfasoara la granitele noastre, privim cu speranta si incredere catre noul an 2023. Provocarile de proportii istorice pe care le-am avut de infruntat au scos in evidenta taria noastra de caracter, capacitatea de a ramane solidari, uniti si hotarati sa depasim cu bine orice obstacole” ‘– a transmis Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou.

Tot despre solidaritate a vorbit si premierul Nicolae Ciucă. El afirma, in mesajul de Anul Nou, ca romanii şi-au dovedit solidaritatea in anul care se incheie, au trecut prin provocari greu de imaginat si au reusit sa facă mai mult decat sa reziste.

Citeste  Prin prezenta masiva la vot, romanii valideaza referendumul pe justitie

“Vremurile grele ii aduc pe oameni mai aproape. Iar anul care se incheie ne-a dat multe motive sa ne dovedim solidaritatea. Impreună am trecut prin provocări greu de imaginat. Ca popor încercat de istorie, de data aceasta, am reuşit, fiind uniţi, să facem mai mult decât să rezistăm. Astăzi, puterea mobilizării noastre este recunoscută şi apreciată în întreaga lume. Pentru că românii au devenit un exemplu, iar calităţile lor au trecut dincolo de graniţe” – e de parere premierul Ciuca.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns