Prima decizie a lui Nicusor Dan ca si primar general
Stiri de ultima ora din Politica

Prima decizie a lui Nicusor Dan ca primar general

Nicusor Dan este noul primar al capitalei iar acesta a anuntat ca prima sa decizie ca primar general va fi aceea de demitere a directorului Directiei Juridice. Mai mult de atat, Nicusor a adaugat ca doreste sa fie contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala dar si la institutiile din subordine. Pentru a avea loc acest audit trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General dar si o procedura de achizitii.

Ce a declarat Nicusor Dan?

“Sunt niște proceduri administrative. În jur de 10-12 zile, de astăzi. O acțiune simbolică, pe care am anunțat-o, este deschiderea ușii Primăriei. Primăria, după cum știți, e o clădire monumentală, care are o ușă uriașă vizavi de Cișmigiu, care este ușa de intrare în Primărie și care o să funcționeze ca ușă de intrare. Acum, ea e închisă cu lacăt și, dacă nu mă înșel, are și un covoraș, care coboară niște trepte, și bucureștenii intră prin niște intrări laterale, înguste. Bineînțeles, că nu este asta acum… Am fost acuzat că ăsta este programul meu de campanie… dar este un gest simbolic pentru ca bucureșteanul să știe că se duce acolo la primăria lui, care e a lui. Intră pe ușa din față că e a lui”  a mentionat Nicusor Dan.

Citeste  Proiectul “Creator de educatie” a fost lansat. Afla ce implica

In momentul in care Nicusor Dan a fost intrebat de prima sa actiune mai putin simbolica, acesta a raspuns  “Demiterea directorului Direcției Juridice. Bineînțeles că, în prima zi, trebuie să începi să ai acea situație financiară, pentru că te vei trezi că n-au oamenii bani să își ia salariile, da, că nu mai sunt bani în conturi. Tu, ca șef de instituție, trebuie să te asiguri de funcționarea financiară a instituției. Trebuie să evaluăm, pentru că avem această oportunitate extraordinară de fonduri europene, să vedem cât de bun este compartimentul pentru fonduri europene. Înțeleg că sunt niște specialiști acolo”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *