Stiri Internationale de ultima ora

Un general israelian susține că extratereștrii există și Israelul a avut contacte cu ei

Declarații șocante ale unui general israelian, fostul șef al Programului de Securitate Spațială al Israelului. Generalul în rezervă Haim Eshed spune că Israelul a intrat în contact cu extratereștii dar că deocamdată omenirea nu este pregătită pentru acest eveniment, de aceea legăturile sunt încă păstrate secrete.

Haim Eshed a condus Programul de securitate Spațială al Israelului timp de 30 de ani și subliniază că și Statele Unite au avut contacte cu ființele extraterestre.

O ”Federație Galactică”

Mai mult, generalul a vorbit chiar de o ”Federație Galactică”, în interviul pe care l-a acordat presei israeliene.

În vârstă de 87 de ani, Haim Eshed a spus că între reprezentanții Statelor Unite și extratereștri au fost făcute mai multe înțelegeri pentru ca aceștia din urmă să înțeleagă și mai bine ”din ce este format Universul”. Astfel, acordul ar fi inclus construirea unei baze secrete sub solul planetei Marte, unde ar fi deja americani dar și reprezentanți ai extratereștrilor. Ziarul israelian subliniază că dacă ce spune fostul general este adevărat, atunci acest lucru coincide cu înființarea de către actulul președinte american, Donald Trump, a Forțelor Spațiale, cea de a cincea ramură a Forțelor Armate ale Statelor Unite.

Eshed a mai spus că Trump știe despre existența extereștilor și a fost foarte aproape să devăluie prezența acestora, dar a fost oprit de ”Federația Galactică” pentru a se preveni declanșarea unei isterii mondiale mai ales că omenirea trebuie să mai evolueze până să afle astfel de secrete.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns