Stiri Actuale de ultima ora

Ținută inedită la vaccinare a ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu,a apărut într-o cămașă inedită atunci când a fost vaccinat, la Spitalul Militar. Cîmpeanu a fost îmbrăcat în costum și cămașă cu cravată, spre deosebire de președinte sși premier care s-au vaccinat în tricou. Totuși, cămașa ministrului Educației avea un detaliu unic: un fel de fereastră care îi permitea asistentei să îi facă înjecția fără ca el să își dea cămașa jos și să arate prea multe părți goale ale corpului său.

Sorin Cîmpeanu a declarat , după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că numărul angajaţilor din educaţie care vor să se vaccineze este în creştere de la zi la zi.

Profesorii se vaccinează

“Evoluţiile zilnice arată o creştere a acestui procent în sistemul naţional de învăţământ. (…) Se adaugă zi de zi noi înscrieri cu privire la disponibilitatea de vaccinare în sistemul de învăţământ. Sunt creşteri zilnice”, a spus ministrul.

Potrivit acestuia, vaccinarea este un act de responsabilitate faţă de propria persoană, dar şi faţă de toţi cei cu care se interacţionează “direct sau indirect”.

În opinia sa, orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a virusului în şcoli.

“Orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a acestui virus în şcoli, va însemna o creştere a stării de siguranţă sanitară pentru elevi şi profesori în toate şcolile din România”, a mai spus Cîmpeanu.

Vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, precum şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-au vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns