Sorana Cirstea este revoltata de conditiile de la Australian Open
Stiri din Sport de ultima ora

Sorana Cirstea este revoltata de conditiile de la Australian Open

Conditiile de la Australian Open care privesc carantinarea jucatorilor si a echipelor lor a starnit deja o revolta, mai exact Sorana Cirstea este nemultumita de regulile stricte impuse.

   Care sunt conditiile de la Australian Open

Conditiile de la Australian Open sunt cele mai dure impuse pana acum. Australian Open este un eveniment care urmeaza sa aiba loc cu spectatori si din acesta cauza regulile sunt destul de stricte.

Regulile s-au schimbat atunci cand 72 de concurenti au fost nevoiti sa intre in izolare dupa ce acestia au depistati drept contacti directi ai unor persoane declarate pozitiv cu coronavirus.

Sorana Cirstea este si ea foarte revoltata de tot ce se petrece si spune ca organizatorii au schimbat regulile in timpul jocului.

„Plănuiam să joc acest turneu pentru că au promis cinci ore de scutire de carantină pe zi, când am fi putut să ne antrenăm, să facem sală și să ne recuperăm. Acesta era deal-ul înainte… dar regulile s-au schimbat peste noapte!”, a spus Sorana.

Citeste  Handbalul trebuie sa supravietuiasca chiar si pe timpul pandemiei

Sorana a mai scris pe Twitter „Aș fi avut nevoie de cel puțin trei săptămâni pentru a putea fi într-o formă rezonabilă pentru a concura la nivel înalt!”.

„Dacă ne-ar fi spus dinainte această regulă, nu aș mai fi jucat în Australia… Aș fi rămas acasă. Ne-au spus că vom zbura cu avioanele la 20% capacitate, în secțiuni, și că vom fi considerați contacți direcți NUMAI dacă în echipa mea sau secțiunea aceea există un test pozitiv.” a mai spus aceasta.

Foarte multi sportivi se plang de conditiile de la Australian Open si asta l-a determinat pe Novak Djokovic sa le ceara organizatorilor „o perioadă de carantină mai scurtă după efectuarea noilor teste, permisiunea ca jucătorii să-și vadă antrenorul, mutarea lor într-o locuință privată, unde să aibă acces la terenuri de tenis pentru a se antrena, mâncare mai bună, aparate și echipamente de antrenament în camerele de hotel”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *