Stiri Internationale de ultima ora

Scandal in Belgia: dezmăț total la o petrecere data de ministrul Justitiei

“Pipigate”: care vor fi consecintele pentru Vincent Van Quickenborne, ministrul Justitiei din Belgia ? Presa din regat abunda in noi informatii despre excesele de la petrecerea de ziua sa de nastere.

Scandalul care zguduie guvernul belgian a fost numit de presa Pipigate. Asta pentru ca unii dintre cheflii au urinat pe o masina de politie, care se aflau la locul petrecerii pentru a oferi protectie VIP-urilor prezente la aniversare. Ministrul Van Quickenborne a declarat ca nu a fost la curent cu comportamentul nepotrivit al unora dintre invitatii sai la petrecere. Nu e clar daca a mintit sau nu. Deocamdata, nu exista nicio dovada care sa sugereze ca ar fi stiut ca invitatii sai au urinat pe unde au apucat. Sunt insa si jurnalisti care afirma ca este imposibil ca tocmai gazda petrecerii sa nu fi vazut ce se intampla. Mai ales ca unii martori au declarat ca toata lumea a stiut tot timpul ce se petrece. Van Quickenborne insista insa asupra faptului ca nu a fost la curent cu incidentul. Exista insa imagini de la camerele de supraveghere, iar atunci cand acestea vor fi facute publice, adevarul va iesi la iveala.

Citeste  Alcoolul contrafacut face ravagii

Reputatia ministrului e compromisa

Reputatia ministrului belgian al Justitiei, Van Quickenborne, pare compromisa. Presa belgiana scrie ca, daca ar veni in Parlament sa dea lamuriri, ar avea o sansa sa se reabiliteaze, dar sansa e foarte mica.

A fost o petrecere … ca-ntre baieti, exclusiv masculina, stropita din belsug cu bere. Ministrul sarbatorea 50 de ani de viata si nu s-a dat in laturi de la nicio cheltuiala pentru a celebra implinirea acestei varste rotunde. Petrecerea a avut loc in gradina vilei sale din Courtraise. Totul a decurs fara probleme, pana cand trei dintre invitatii sai au avut proasta idee de a se usura pe o duba a politiei.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *