Stiri de ultima ora din Politica

PSD incearca sa scape de asocierea cu primarul din Crevedia

Intr-o postare pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca propune excluderea primarului din Crevedia, Florin Petre, la urmatorul Consiliu Politic National, care va avea loc la sfarsitul saptamanii.

Dupa tragedia exploziilor in lant de la statia GPL din Crevedia, care functiona fara autorizatie, primarul localitatii, PSD-istul Florin Petre a declarat ca nu stia situatia din respectiva locatie. De asemenea, cu neobrazare maxima, Florin Petre a spus ca de vina pentru nenoricirea in care au murit doi oameni si zeci au fost raniti ar fi localnicii, care nu au facut sesizari, precum si patronul firmei care detinea statia GPL.

Aceste declaratii au scandalizat opinia publica, iar seful guvernului a luat pozitie. PSD incearca sa demonstreze ca asemenea personaje nu au ce cauta in partid. “Voi propune excluderea primarului din Crevedia la urmatorul Consiliu Politic National, de la sfarsitul saptamanii. Un primar care ”n-a stiut” si caruia nu-i pasa de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce cauta an PSD!” – a scris Ciolacul pe Facebook. Numele partidului apare peste tot in acest scandal. Proprietarul statiei GPL care a explodat este fiul unui alt PSD-ist super bogat, primarul din Caracal, Ion Doldurea. Acesta insa s-a autosuspendat imediat din partid.

Florin Petre declarase ca a fost instiintat de ISU acum trei ani ca statia GPL a fost inchisa. „Stiam ca a fost inchisa.  Nu este in competenta primariei sa faca acest lucru si din moment ce nu am primit nicio sesizare, nu avem nimic scris la primarie, cei care sunt afectati puteti sa-i intrebati daca vreunul dintre ei a facut vreo sesizare, mi-au adus la cunostinta. Daca nu s-au facut la primarie, nu s-a stiut. Daca s-a facut la Politie, trebuie verificat la Politie, sunt organe competente. Eu stiam ca s-a oprit” a declarat, Florin Petre, primarul din Crevedia.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns