Stiri Justitie de ultima ora

O romanca fosta stewardesa a devenit traficanta de droguri

Alexandra Dobre, 27 de ani, a fost condamnata in Marea Britanie la 2 ani si 4 luni inchisoare, fiind prinsa ca facea carausie pentru traficantii de stupefiante.

Tanara a lucrat timp de trei ani ca insotitoare de zbor in Marea Britanie pentru companiile WizzAir si Ryanair. Se plimba toata Europa, iar conturile ei de pe retelele de socializare aratau ca duce o viata prospera. Dar odata cu izbucnirea pandemiei COVID-19 si paralizarea sectorului aerian, Alexandra Dobre a ramas fara serviciu. A cunoscut un barbat pe o aplicatie de dating si s-a mutat din Luton in Stoke-on-Trent. Iubitul ei insa a atras-o in cercurile traficantilor de droguri si Alexandra Dobre a ajuns sa faca in mod repetat carausie. Pe 27 august, politia, care deja avea informatii despre ea, a oprit-o pe romanca, iar tanara s-a pierdut cand i s-a cerut sa spuna unde locuieste. La perchezitii, politia a descoperit acasa la ea 81 de pungute de cocaina.

Alexandra Dobre a pledat vinovat si va petrece 28 de luni in spatele gratiilor. Avocatul apararii a incercat sa convinga instanta ca tanara a devenit traficanta pentru ca, fiind somera, pur si simplu nu avea din ce sa traiasca. “In plus, dupa ce si-a pierdut job-ul, tanara a facut o depresie si de aceea a putut fi manipulata de traficantii de droguri”– afirma avocatul apararii. Instanta insa nu s-a lasat induplecata. Judecatorul a explicat ca e vorba de traficarea de substante din clasa A, cele mai periculoase, care provoaca multa suferinta in jur.

Citeste  Falsa psiholoaga, in arest la domiciliu

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *