Nelu Tataru spune ca nu se impune starea de urgenta
Stiri Actuale de ultima ora

Nelu Tataru spune ca nu se impune starea de urgenta

Ministrul Nelu Tataru a declarat ca in acest moment nu se impune instituirea starii de urgenta  ci mai degraba respectarea regulilor de protectie pentru a se limita cresterea progresiva de cazuri de infectare cu noul coronavirus. In ultimele zile asa cum s-a putut observa numarul de infectari cu noul coronavirus a avut o crestere alarmanta. Oamenii nu mai tin cont de regulile de protective asa cum ar trebui iar asta nu poate decat sa ne alarmeze. Cu cat acordam mai multa atentie acestui aspect cu atat copii nostri vor fi si ei mai atenti.

Ce a mentionat ministrul Nelu Tataru?

“Starea de urgenţă, în acest moment, nu se impune. Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita această creştere progresivă, deocamdată, pe care o avem pe numărul de cazuri noi. Nu putem limita această creştere decât respectând regulile, scăzând transmiterea în comunitate şi, efectiv, şi numărul de cazuri de la o zi alta”,  a mentionat Nelu Tataru intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei.

Citeste  Amenzi pe litoral . Afla care este motivul

In momentul in care a fost intrebat daca ar trebui sa fie ingrijorator faptul ca si in cursul zilei de vineri au fost raportate peste 2.000 de cazuri de COVID-19, ministrul a declarat “Fiecare activitate, fiecare reglementare care s-a făcut odată cu revenirea la normalitate, începând cu 1 septembrie, are şi norme de aplicare, haideţi să le aşteptăm şi să le vedem că sunt puse în practică”.

Mai mult de atat Nelu Tataru a tinut sa evidentieze faptul ca aplicarea normelor privind protectia sanitara a fost discutata cu inspectorii scolari in cadrul unei reuniuni la Ministerul Educatiei. La aceasta reuniune a participat bineinteles si premierul Ludovic Orban.

“Astăzi am discutat la Ministerul Educaţiei, tocmai acest lucru cu toţi inspectorii şcolari judeţeni, avem un parteneriat, atît noi, părinţii, profesorii, fiecare avem o parte pe care trebuie să o respectăm”, a mai spus acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *