Stiri de ultima ora Mondene

Jennifer Lopez a din nou singură

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez au rupt logodna, a informat presa americană vineri, lăsându-i în şoc pe fanii celor două vedete.

“JLo”, în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, erau într-o relaţie de patru ani şi tocmai cumpăraseră împreună o casă evaluată la 40 de milioane de dolari în Miami, Florida (sud-est), anul trecut.

Cuplul nu a confirmat informaţiile publicate în special de site-urile Page Six şi TMZ.

Cântăreaţa şi actriţa se află în Republica Dominicană pentru o filmare. Ea recomanda vineri pe Instagram urmăritorilor ei să “găsească un motiv bun pentru a râde astăzi”.

Fostul jucător de baseball a postat pe aceeaşi reţea de socializare o fotografie cu el pe o barcă, în largul Miami.

Deşi mulţi fani au fost uimiţi, despărţirea nu i-a surprins pe toţi. “Ne aşteptam la asta de mult timp”, a declarat o sursă anonimă pentru revista People.

Parteneră cu Lenny Kravitz

Lenny Kravitz s-a alăturat distribuţiei filmului ”Shotgun Wedding”, unde va juca rolul fostului iubit al personajului interpretat de Jennifer Lopez.

Muzicianul şi actorul în vârstă de 56 de ani va juca alături de Jennifer Lopez şi Josh Duhamel – care a preluat rolul principal după recenta retragere a lui Armie Hammer – în viitoarea comedie de acţiune a studiourilor de film Lionsgate.

D’Arcy Carden, Selena Tan, Desmin Borges şi Alex Mallari au semnat deja pentru acest proiect cinematografic regizat de Jason Moore.

Mark Hammer şi Liz Meriwether au scris scenariul, centrat pe povestea unui cuplu – Grace (Lopez) şi Tom (Duhamel) – care îşi adună familiile dragi, dar foarte încăpăţânate, pentru a porni spre o destinaţie extravagantă de nuntă exact în momentul în care începe să dea înapoi. Ca şi cum acest lucru nu era suficient de stresant, cu toţii ajung în ipostaza ca vieţile să le fie puse în pericol când întregul grup este luat ostatic.

Conform Deadline, Kravitz va juca rolul lui Sean, fostul iubit al lui Grace.

Cheech Marin îl va interpreta pe Robert, tatăl lui Grace, în timp ce D’Arcy Carden va juca rolul lui Harriet, noua soţie a lui Robert.

Jennifer Lopez se numără printre producătorii filmului, împreună cu partenerii săi de la Nuyorican Productions, Elaine Goldsmith-Thomas şi Benny Medina, alături de Todd Lieberman şi David Hoberman de la Mandeville Films.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns