Stiri Lifestyle de ultima ora

Armani a anunțat că va face prima defilare de modă cu public

Gata cu defilările de modă virtuale: casa italiană de haute-couture Armani a anunţat joi revenirea publicului la prezentarea următoarei sale colecţii masculine primăvară-vară 2022, programată pentru 21 iunie la Milano, în cadrul Săptămânii Modei.

“Revenirea publicului a fost decisă în urma ameliorării generale a sănătăţii publice legată de pandemia de coronavirus”, a precizat casa de modă într-un scurt comunicat.

Prima mare casă de modă italiană care a anunţat reluarea defilărilor în prezenţa publicului, Armani a fost şi prima care a renunţat la acesta, la începutul pandemiei, în februarie 2020.

Maestrul Giorgio Armani, în vârstă de 86 de ani, a explicat la acel moment decizia prin măsurile sanitare luate de guvernul italian care a recomandat evitarea adunărilor în faţa propagării rapide a cazurilor de COVID-19 în nordul ţării.

Designerul a reacţionat la pandemie producând combinezoane de protecţie pentru personalul medical în fabricile sale destinate produselor de lux, care au fost distribuite gratuit.

O defilare și la Paris

Defilarea de la Milano va fi urmată pe 6 iulie de o alta la Paris, în cadrul săptămânii Haute Couture. Defilarea Giorgio Armani Prive va avea loc la Ambasada Italiei.

Rochiile designerului italian sunt de multă vreme favorite ale podiumurilor de modă, iar prezentarea colecţiei sale de la Paris a atras în primele rânduri ale spectatorilor numeroase staruri de la Hollywood, precum Uma Thurman şi Dakota Fanning, dar şi cântăreaţa canadiană Celine Dion.

Bonetele cu mărgele purtate de unele dintre modele au dat acestor creaţii vestimentare un aer inspirat din moda anilor 1920, în timp ce fustele înfoiate au fost purtate cu jachete realizate din texturi complicate, care captau lumina din anumite unghiuri.

Cercei demodaţi şi rochii cu tipare imprimate au reamintit de geometria arhitecturii Art Deco, în timp ce modelele casei Armani au defilat pe podium pe acordurile sufocante ale coloanei sonore a filmului “The Conformist”, regizat de Bernardo Bertolucci în 1970.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns