Stiri Internationale de ultima ora

Vrei sa stai in pat 60 de zile si sa fi platita. Afla cum poti face asta.

 

Vrei sa stai in pat timp de 60 de zile si sa fi platita pentru asta? Tot ce ai de facut este sa stai timp de 60 de zile in pat si vei primi pentru asta 16.500 de euro. Pe langa asta vei primi si clatite. Este o oferta unica. Oamenii de stiinta din Germania vor sa recruteze 12 femei pentru a participa la un studiu. Acest studiu are ca scop decoperirea unei modalitati prin care corpul uman poate fi protejat de efectele microgravitatiei.

Acest studiu este realizat in urma unui parteneriat intre Nasa , Agentia Spatiala Germana si Agentia Spatiala Europeana.

Prima parte a studiului a avut loc in 25 martie si s-a studiat odihna in gravitatia artificiala , urmand ca pentru a doua parte sa se caute voluntari si ca aceasta sa se desfasoare in perioada septembrie – decembrie 2019.

In clipa in care o persoana isi inclina capul mai mult decat restul corpului fluidele din organism incep sa se deplaseze catre cap , atunci astronautii se afla in gravitatie zero.

Persoanele care vor participa la studiu vor sta timp de 60 de zile in pat intr-o pozitie in care capetele lor sa fie mai jos, la un unghi de 6 grade comparativ cu restul corpului. Cercetatorii fac asta deoarece spera sa poata ajuta astronautii in spatiu.

Pe langa statul in pat persoanele vor fi invartite cu ajutorul unei centrifuge timp de 30 de minute pe zi si astfel vor experimenta gravitatia artificiala care va forta fluidele sa circule prin tot corpul.

Cercetatorii au nevoie ca femeile care vor participa la curs sa fie : nefumatoare, vorbitoare de limba germana, cu varste cuprinse intre 24 si 55 de ani. Acestea vor primi in schimb suma de 16.500 de euro pentru 89 de zile dintre care in 15 zile vor trebui sa se obisnuiasca cu echipamentul. O perioada de 60 de zile femeile vor sta in pat iar in ultimele 14 se vor odihni inainte de a reveni la viata normala.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns