Stiri de ultima ora din Sanatate

Secretele care te ajuta sa rezisti poftelor. Vrei sa le descoperi?

Mihaela Bilic , medic nutritionist ne dezvaluie secretele care te vor ajuta sa rezisti poftelor. Aceasta a mentionat ca multe persoane se refugiaza in mancare atunci cand au probleme in viata. Cu toate ca asta nu este o solutie inca se practica.

Kilogramele in plus favorizeaza aparitia bolilor, de aceea trebuie sa invatam sa scapam de mancatul pe fond emotional.

Foarte multe persoane isi doresc sa slabeasca dar secretul in a slabi cu adevarat consta in rezolvarea adevaratelor probleme din viata ta. Trebuie sa fi atent in primul rand la cat mananci si de ce mananci. In cele mai multe cazuri nu mananci de foame, motivele pentru care mananci poti fi diverse iar marea majoritate sunt emotionale.

De regula oamenii incearca sa ascunda problemele cu mancare. Plictiseala si oboseala se combat prin mancare. Atunci cand mananci ceea ce iti place te simti mai bine si de aeea oamenii prefera sa ascunda anumite stari sau sentimente in mancare.

O viata nefericita sau neimplinirile te vor deternima sa mananci.  Mihaela Bilic transmite “ Iată oboseala este un lucru care efectiv ne dă o lipsă de slăbiciune, lipsă de concentrare, pe care noi o numim hipoglicemie, însă de cele mai multe ori oboseala poate fi combinată și cu un sentiment de insatisfacție, de lipsă de plăcere, bucurie și atunci mâncarea este atât de la îndemână și de eficientă în a ne da un minim de energie pozitivă, dar foarte important, și o folosire a simțurilor extrem de eficientă, simțuri pe care noi am uitat să le mai punem în slujba noastră în legătură cu alte activități și ingrediente din viața noastră, deci noi am uitat să mai trăim prin prisma simțurilor, trăim foarte mult cu raționalul, cu mintea”.

Aceasta sustine ca trebuie sa ne stapanim gandurile si sa rezistam poftelor daca ne dorim sa slabim. Trebuie sa iti constientizezi problemele si sa incerci sa le rezolvi fara a te lasa afectat de ele. Macarea nu este o solutie pentru problemele tale.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns