Stiri Internationale de ultima ora

Prințul Harry, aproape de un accident în New York

Prinţul Harry şi Meghan Markle, duce şi ducesă de Sussex, au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini ”aproape catastrofală”, la New York, în timp ce paparazzi se aflau pe urmele lor, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului, relatează miercuri DPA/PA Media.

Prinţul Harry şi soţia sa au fost în oraş, marţi, împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru a participa la un eveniment la care ducesa a primit un premiu.

Cei trei ar fi fost victimele unei “urmăriri necontenite” în care au fost implicate şase maşini cu geamuri fumurii.

Într-o declaraţie dată publicităţii miercuri, un purtător de cuvânt al cuplului Harry şi Meghan a spus: “Aseară, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini aproape catastrofală, în spatele căreia s-a aflat un cerc de paparazzi extrem de agresivi”.

“Această urmărire necontenită, care a durat peste două ore, a fost la un pas de a provoca mai multe coliziuni cu alţi şoferi, pietoni şi doi ofiţeri NYPD”, a adăugat el.

Citeste  Twitter desfiinteaza 200.000 de conturi de propaganda chineza

“Deşi a fi o personalitate publică presupune un anumit nivel de interes public, preţul nu ar trebui niciodată să fie siguranţa unei persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt.

“Diseminarea acestor imagini, având în vedere modurile în care au fost obţinute, încurajează o practică extrem de intruzivă, care este periculoasă pentru toţi cei implicaţi”, a mai spus el.

Se pare că Harry, Meghan şi mama ei erau cazaţi la reşedinţa privată a unui prieten şi nu au dorit să compromită siguranţa acestuia, potrivit DPA/PA Media.

Cei trei au fost prezenţi la o gală ocazionată de a 50-a aniversare a organizaţiei Ms. Foundation for Women. În cadrul acesteia, Meghan a primit premiul Women of Vision din partea fundaţiei în semn de recunoaştere a implicării sale în încurajarea şi susţinenea femeilor şi fetelor.

Aceasta a fost prima apariţie publică a cuplului Harry şi Meghan după absenţa ducesei de la încoronarea regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, la începutul acestei luni.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns