Stiri de ultima ora din Turism

Prima vila submarina se deschide intr-un hotel de lux din Maldive

Prima vila submarina isi deschide usile intr-un hotel de lux din Maldive. Daca iti doresti sa dormi cu pestii si sa vezi oricand apele albastre din Maldive atunci acesta este locul perfect pentru tine. O camera aici ajunge sa coste 50.000 de dolari pe noapte. La un asemenea pret doar miliardarii lumii pot avea acces aici pentru recreere.

Dezvoltatorul acestui hotel este Conrad Maldive Rangali Island. Aceasta a reusit o premiera in lume aceea de a deschide prima vila submarina din lume. Toate costurile sunt in valoare de 15 milioane de dolari si ofera privelisti de neegalat ale Oceanului Indian si ale vietii marine. Vila este numita Muraka si este dispusa pe doua nivele. Aceasta este realizata dintr-un dormitor demn de un rege, un living, o baie si o scara in spirala. In intreaga vila exista multa sticla astfel incat persoanele cazate sa aiba acces la o priveliste de neuitat. Oaspetii pot vedea toate vietatile care traiesc in apa si pot explora de la distanta viata marina. Pestii si culorile apei iti vor face sederea perfecta. Insula Rangali din Maldive este o destinatie de lux perfecta pentru celebritati si miliardarii lumii. Vila a fost proiectata de arhitecti din Compania Crown si a fost construita de M J Murphy Limited din Noua Zeelanda care este specialist in crearea acvarilor.

Ahmeed Saleem designer sef al acestei contructii a declarat “Construita din inspiratia noastra de a oferi experiente inovatoare si transformative calatorilor nostri din intreaga lume, prima resedinta – submarin din lume incurajeaza oaspetii sa exploreze Maldive dintr-o perspectiva cu totul noua sub suprafata marii .“

Vila poate gazdui pana la noua oaspeti iar aceasta este o destinatie de lux pentru toate persoanele care isi doresc sa se bucure de ceva inedit si care vor sa aiba acces la lumea marina.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns