Stiri Actuale de ultima ora

O veste cutremuratoare: a murit Cristina Topescu

Jurnalista avea 59 de ani; a fost gasita moarta in locuinta sa dintr-un cartier rezidential din Tunari.

Fata comentatorului legendarului comentator sportiv, Cristian Topescu, si ea o jurnalista extrem de apreciata, era consilier la Ministerul Sanatatii. Vecinii nu o mai vazusera de cateva saptamani si au alertat politia. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este din 26 decembrie.

O vecina a sunat la 112, nelinistita de faptul ca nu o mai vazuse de zile bune.  Politia Ilfov a patruns in casa si a gasit-o pe Cristina Topescu moarta in pat. “In jurul orelor 22, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizarii, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv, unde au gasit o persoana decedata, care nu prezinta urme vizible de violenta” – precizeaza reprezentantii Politiei Ilfov.

Urmeaza examenul medico-legal

Pana ce nu se face autopsia, politia nu speculeaza cu privire la cauzele decesului. Apropiatii spun ca nu avea probleme de sanatate. In acest moment, scenariile de lucru sunt : infarct, accident vascular cerebral, ingerare accidentala de medicamente in exces ori sinucidere. Se stie ca dupa moartea tatalui ei, Cristian Topescu, acum nici doi ani, Cristina Topescu se lupta cu o depresie urata.

Citeste  Cum alegem sisteme de supraveghere potrivite pentru exterior?

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns