Carrefour renunta la marketplace
Stiri Locale de ultima ora

Carrefour renunta la marketplace

Carrefour renunta la marketplace-ul Carrefour urmand sa se concentreze pe vanzarile online proprii retailerului.

In platforma marketplace a retailerului sunt peste 300 de furnizori activi, urmand sa se renunte la parteneriatul cu acestia. Se va cauta o alta metoda de colaborare.

“Ne vom concentra pe cresterea vanzarilor Careefour.ro, unde vom avea toate categoriile, iar furnizorul va fi Carrefour. Vendorii (furnizorii) nu vor mai fi. Practic, acest lucru inseamna ca renuntam la colaborarea cu ei ca sa ne concentram pe tranzitia alimentara, pe impulsionarea de produse bio si a marcilor proprii Carrefour. In perioada urmatoare analizam cum putem sa deschidem o alta forma de colaborare cu toti acesti parteneri ai nostri”, au declarat reprezentantii Carrefour.

Platforma Carrefour.ro are in prezent doua sectiuni: “Supermarket online” si “ Carrefour si Partenerii”. Sectiunea “ Carrefour si Partenerii” include o gama de produse non-alimentare electronice, electrocasnice , mobilier de gradina dar si multe altele care pot fi livrate oriunde in tara.

Aceasta sectiune pune la dispozitia clientilor serviciul Click&Collect pentru ridicarea produselor din orice hipermarket Carrefour. In mai 2018 Carrefour a lansat un marketplace Carrefour si Partenerii in care pe langa produsele sale mai vindea si produsele partenerilor. Platforma are peste 150.000 de produse. In acest marketplace, comerciantii online sunt cei care trimit produsele prin curier si sunt cei care  sunt responsabili cu stocul dar si cu calitatea produselor. Practic, vanzarea este facuta de parteneri, Carrefour pune la dispozitie doar platforma online cu ofertele acestora.

In concluzie, Carrefour are peste 10.100 de magazine in 34 de tari. Retailerul are in Romania 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri “ Carrefour” , 262 supermarketuri dintre care 221 sunt magazine Market si 41 magazine “ Express Orange”, 42 de magazine de proximitate “ Express”, 8 magazine de proximitate “ Contact” dar si un magazin online www.carrefour.ro. In anul 2018 Carrefour a incheiat anul cu o cifra de afaceri de 10.56 miliarde de lei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns