Stiri Actuale de ultima ora

Noul Galaxy S10 . Esti pregatit sa il descoperi?

Noul Galaxy S10 este telefonul pe care intreaga lume il astepta. Fiind un model aniversar s-au dezvaluit numeroase speculatii cum ca vor exista trei versiuni ale acestuia.

Pana in acest moment se stie ca telefonul va fi disponibil pe piata sub trei nume, dupa cum urmeaza : Galaxy S10 , S 10 + si Galaxy S10E. Ecranul Samsung Infinity-O va fi disponibil pe toate cele trei produse iar dotarile acestuia vor fi printre cele mai bune. Cu ce vine nou acest produs? Un senzor de amprenta integrat in display, un ecran fara notch , o camera video frontala de 4k dar si posibilitatea de a incarca wireless.

Bineinteles ca preturile variaza in functie de capacitatea de stocare a telefonului:

S10 Lite: 881 de dolari
S10 cu 128GB: 1.007 de dolari
S10 cu 512GB: 1.260 de dolari
S10+ cu 128GB: 1.134 de dolari
S10+ cu 512GB: 1.386 de dolari
S10+ cu 1TB: 1.765 de dolari

Dintre toate versiunile specificate se pare ca Samsung Galaxy S10 Plus ar avea cel mai mare pret. Galaxy S10 va avea pe spate un sistem cu trei camere video. Acestea sunt impartite intr-un teleobiectiv de 12 megapixeli (la f / 2,4), o lentilă de 12 megapixeli (f / 1,5) și o lentilă ultra-largă de 16 megapixeli (f / 2,2).

Citeste  Pandemia de coronavirus, combătută cu moaște scoase la procesiune

Acest model urmeaza sa intre in magazinele din Romania incepand cu data de 8 martie. Cu siguranta va face furori fiind un telefon asteptat de toti pasionatii de tehnologie. Samsung urmeaza sa mai lanseze fel de fel de device-uri tot mai moderne. Telefonul pliabil este unul dintre produsele mult asteptate dar si Galaxy Watch Active, un ceas inteligent care va revolutiona piata din Romania. Daca pentru telefonul pliabil nu se stie pretul pentru ceasul Galaxy Watch Active se zvoneste ca va fi in jur de 300 de dolari.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *