Nava mult asteptata – Titanicul chinezesc este aproape finalizat.

Stiri Internationale de ultima ora

 

Titanicul chinezesc a fost inceputa in anul 2015 si este pe cale sa fie finalizata. Aceasta are aceleasi dimensiuni ca ale Titanicului si a fost botezata Romandisea Titanic. Este realizata intr-un santier chinez pentru a fi capodopera din parcul de distractii din orasul Suining din China.

Aceasta nava este realizata de constructorul chinez Wuchang Shipbuilding si face obiecul unui proiect in valoare de 150 de milioane de dolari.

Intrebat in anul 2016 de ce a ales China pentru aceasta constructie magnifica PDG-ul Seven Star Energy, Su Shaojun a declarat urmatoarele “De ce aici? Pentru că Titanic vorbește tuturor oamenilor. Imaginea sa nu aparține unei singure țări, Titanic reprezintă o valoare universală”.

Copia celebrului Titanic va avea aceleasi dimensiuni ca originalul adica : 269 de metri lungime si 28 de metri latime. In plus asemanarea continua si vor mai exista  cabine de clasa intai, piscine, restaurant dar si alte numeroase locuri care existau si pe Titanic. Bineinteles ca vor mai fi adaugate si noutati cum ar fi o sala de bal si wifi pentru a fi in ton cu tehnologia. Aceasta copie este asteptata de foarte multe persoane.

Citeste  Ciclonul Fani face ravagii in India

Romandisea Titanic va ramane in schimb in port fiind o adevarata atractie turistica. Data deschiderii inca nu a fost declarata dar este cert ca anul acesta ne vom putea delecta privirea cu aceasta frumusete de neimaginat. In plus operatorii parcului vor oferi o experienta unica turistilor deoarece vor simula la bordul navei coliziunea cu aisbergul care a scufundat in trecut Titanicul. Daca esti dornic de senzatii tari si iti place sa vezi intotdeauna lucruri noi atunci aceasta capodopera este ideala pentru tine. Este un proiect unic in lume si merita vazut in toata splendoarea sa. Cu siguranta nu vei regreta deoarece se anunta ca aspectul final va fi unul senzational.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *