Stiri Justitie de ultima ora

Nadlac : 105 cetateni din India, Pakistan, Afganistan si Siria depistati in doua camioane

Politistii de frontiera din Arad, de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au depistat 105 cetateni din diverse state care au incercat sa treacă ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi in doua TIR-uri.

Soferii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti. La Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera pe sensul de iesire din tara, doi cetateni turci, aflati la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate in Turcia. Soferii transportau, conform documentelor de insoțire a marfii, folii din plastic pentru societati comerciale din Germania si Finlanda.

Astfel, în urma efectuării controlului amanuntit al mijloacelor de transport, au fost descoperiti, ascunsi in semiremorci, printre bunurile transportate, in total, 105 cetateni straini, doar intr-un transport fiind descoperite 54 de persoane.

Persoanele au fost preluate si transportate la sediul sectorului pentru cercetari unde, in urma verificarilor, colegii nostri au stabilit ca sunt cetateni din India, Pakistan, Afganistan si Siria, unii dintre ei fiind intrati legal in tara noastra, altii fiind solicitanyi de azil.

Citeste  Spalare de bani intr-un proiect feroviar din Romania

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarairii infractiunilor de trafic de migranti pentru soferi si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat pentru persoanele depistate ascunse, la finalizare urmand a fi dispuse masurile ce se impun.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns