Stiri de ultima ora din Politica

Ciuca lauda coalitia: “alianta cu PSD, singura ce putea sa functioneze”

Prezent la Iasi, la Forumul Administartiei Publice Locale, organizat de PNL Iasi, prim-ministrul Nicolae Ciucă a afirmat ca actuala coalitie cu PSD reprezinta „singura formula matematica ce putea sa functioneze.”

De asemenea, Ciuca a spus ca lucreaza foarte bine cu liderii partidelor din alianta si ca, desi multi spuneau ca aceasta coalitie va dura putin, alianta a rezistat. „Este o coalitie a competitiei politice. Este o coalitie intr-o formula care pentru multi a parut a fi anacronica si doar o solutie care asigura 3-4 luni, din noiembrie 2021 pana la sarbatorile de Pasti din 2022. Nu a fost asa, pentru ca am reusit in toata aceasta perioada sa mentinem stabilitatea acestei coalitii pentru ca ne-am dorit stabilitatea Romaniei” – a afirmat prim-ministrul Ciuca. De altfel, dupa parerea lui, stabilitatea politica din Romania a dus la reusita in investitii in plan economic. Nicolae Ciuca sustine ca a vorbit cu firme mari si mici, care au investit in Romania, si ca acestea au venit sa faca plasamente tocmai pentru ca Romania e stabila politica. „Uitati-va de jur imprejur. Romania este singura tara stabila in aceasta regiune. Este tara cu cel mai stabil profil in momentul de fata. Nu ne putem permite, din justificari politice, sa schimbam acest echilibru” – a arătat premierul.

Citeste  Gabriela Firea a fost operata din nou

Coalitia cu PSD, singura formula matematica ce poate functiona

Referindu-se la coalitia cu PSD, Nicolae Ciuca a spus ca este singura formula matematica ce poate functiona. El spune ca a fost singura optiune si atunci, dar si acum. „Nici in momentul de fata nu se intrevede o alta formula de guvernare si asigurarea stabilitatii politice in tara”, a menţionat Ciucă.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *