Stiri de ultima ora din Turism

„O surpriza numita Romania”

Un site canadian de calatorii recomanda turistilor de peste Ocean cateva locuri convenabile si frumoase pentru petrecerea vacantei de vara. Pe lista figureaza si Romania.

Sub titlul „O surpriza numita Romania”, site-ul ledevoir.com include Romania pe lista europeana cu preturi convenabile si peisaje foarte frumoase. „Desigur, nu alegem o destinatie pentru ca reprezinta o „oferta buna”, dar cu atat mai bine daca este !” – scrie site-ul canadian. Romania e laudata, printre altele, pentru arhitectura grandilocventa a Bucureștiului, pentru Sighisoara, cetate medievala inclusa in Patrimoniul UNESCO , „locul de nastere a unui erou national care l-a inspirat pe Bram Stoker sa creeze Dracula” – scrie ledevoir.com. De asemenea, se aminteste faptul ca orasul Timisoara e una dintre capitalele europene ale culturii anul acesta. In privinta statiunilor de pe litoral, site-ul canadian scrie ca acestea sunt „retro-flashy”. Si care au primit, in vremea comunismului, aproape exclusiv cadre de partid.

Alte destinatii europene recomandate nord-americanilor

Istanbul si Coasta de turcoaz a Turciei

„Sub aerul sau occidentalizat, Istanbul e profund rasaritean” – scrie site-ul canadian de calatorii. Turistii pot explora palatele din metropola turca, pot hoinari prin bazaruri sau pot face o baie la hamam. Iar in privinta rasfatului culinar, se mentioneaza kebab-ul si rahatul. Totul in Istanbul fiind cu 40 la suta mai ieftin decat in Montreal. Pentru amatorii de plaja si baie in mare, Antalya e recomandarea site-ului canadian.

De asemenea, canadienilor li se recomanda Ungaria, Portugalia, precum si Germania.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns