Romanii au ales sa petreaca Pastele in Egipt in acest an
Stiri de ultima ora din Turism

Romanii au ales sa petreaca Pastele in Egipt in acest an

Se pare ca romanii au optat pentru Egipt in vacanta de Paste din acest an. Statiunile Hurghada, Sharm el Sheikh si Marsa Alam au devenit principala destinatie de vacanta pe plan extern.

Vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Alin Burcea a mentionat ca tot mai multi romani aleg sa mearga in Egip pentru a se bucura de soare.

   Ce a spus Alin Burcea despre aceasta alegere a romanilor

“Pe partea de externă, toată lumea se duce în Hurghada, Sharm el Sheikh şi Marsa Alam. Astea sunt destinaţiile vedetă ale ultimelor două luni. Şi sunt mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul că alte destinaţii sunt închise. Şi în afară de charterele pe Egipt, oamenii mai merg în croazieră pe Nil. Noi am avut cinci croaziere pe Nil în această primăvară. Egiptul este locul 1 la extern”, a mai mentionat Alin Burcea.

Alte destinatii care sunt cautate in aceasta perioada de romani sunt: Spania, Portugalia, Dubai dar si excursii catre tari mai indepartate precum Columbia sau Costa Rica.

Citeste  Doi francezi au fost arestați la Rio după ce au urcat pe statuia lui Iisus

“Se vinde şi Spania, dar mai puţin, şi, după părerea mea, e păcat, pentru că nu se ştie foarte clar că Spania este verde, că ne primeşte şi că infectările acolo sunt din ce în ce mai puţine. Ca peste tot, vaccinarea şi lockdown-ul au produs efecte. Şi Portugalia la fel. Noi avem mai multe grupuri care pleacă în Portugalia şi în Madeira, dar nu este un boom cum ar trebui să fie pe Spania şi Portugalia, unde ar trebui să fie mai bine în această perioadă a anuli. Se mai vând excursii în Columbia, Sri Lanka, Costa Rica, sunt grupuri peste tot, dar grupuri mici. Avem însă un grup mare pe Dubai, fiind deja foarte mulţi turişti care sunt vaccinaţi şi nu mai există riscul carantinei la întoarcere. Sunt grupuri şi pe Antalya, chiar dacă Turcia este în zona galbenă, la fel şi Grecia”,  a mai spus acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *