Stiri de ultima ora din Turism

In pofida pandemiei, anul acesta vor fi inaugurate 10 hoteluri de super lux

Industria hoteliera nu sta cu mainile-n san, chiar daca turismul de nivel mediu se confrunta cu pierderi uriase. Hotelurile de super lux, unde doar foarte putini au acces, o duc bine si in pandemie. Ba chiar se inmultesc.

Anul acesta se inaugureaza 10 astfel de hoteluri exclusiviste, in toata lumea. Iata cateva dintre aceste adevarate minuni :

Le Grand Contrôle, Paris

Acum 5 ani, lantul hotelier de lux Airelles a obtinut autorizatia pentru a transforma in hotel trei cladiri istorice de la Versailles : Le Grand Contrôle, Le Petit Contrôle, Pavillon des Premiers Cent. In primavara se deschide Le Grand Contrôle, cu 14 apartamente. Totul a fost restaurat pentru a reinvia splendoarea secolului al 18-lea.

The Royal Atlantis, Dubai

Complexul, avand o arhitectura non-conformista, are  795 de camere si apartamente si 231 de apartamente de lux. Oaspetii se pot bucura de o piscina superba, care se ingemaneaza cu apa Golfului Persic. The Royal Atlantis Dubai va avea 35 de baruri si restaurante. Specialistii spun insa ca la un asemenea numar de camere, eticheta de “turism de lux” nu prea poate fi folosita, tinand cont ca, totusi, va fi prea multa lume, iar cei cu dare de mana vor, in primul rand, discretie.

Citeste  Amendă uriașă pentru o platformă online

Aman, New York

Este cel de al doilea hotel Aman, dupa cel din Tokyo, care isi deschide portile. Se afla la New York si va fi inaugurat in primavara. Aman apartine omului de afaceri rus Vladislav Doronin, care a platit o jumatate de miliard de dolari – peste 420 de milioane de euro – pentru cele 18 etaje ale Crown Building, pe faimosul Fifth Avenue.  Sunt 83 de apartamente, piscina de 20 de metri, studio de yoga, club de terapie de refacere, o gradina suspendata si club de jazz.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns