Ludovic Orban sustine ca totul va reveni la normal dupa 1 iunie
Stiri de ultima ora din Politica

Ludovic Orban sustine ca totul va reveni la normal dupa 1 iunie

Ludovic Orban, Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca vom reveni la normalitate dupa data de 1 iunie. Premierul are argumente in acest sens si nu se teme sa vorbeasca deschis despre asta in orice moment posibil.

   Ce a declarat Ludovic Orban cu privire la revenirea la normalitate

“Sunt convins că premierul se gândeşte la anumite lucruri şi sunt convins că în momentul în care a prezentat această perspectivă de reducere a restricţiilor după data de 1 iunie are la bază argumente serioase. În ceea ce mă priveşte, susţin acest lucru. Eu cred că sunt anumite elemente şi anumite informaţii care pot să implice posibilitatea de a reveni la o viaţa normală după 1 iunie”,  a mentionat Ludovic Orban.

“Am discutat subiectul chiar duminică. (…) Sunt convins că premierul este într-un dialog constant cu toţi partenerii de guvernare. În ceea ce priveşte perspectiva de revenire la o viaţă normală, de reducere a măsurilor de restricţie, mi se pare normal ca premierul care conduce acest Guvern să stabilească un obiectiv. Sigur că pentru atingerea acestui obiectiv este nevoie de o acţiune concertată la nivelul autorităţilor publice, dar şi la nivelul societăţii, pentru a putea ajunge la acest deziderat, acţiune care în mod evident trebuie să vizeze campania de vaccinare şi trebuie să vizeze o mai mare rigoare în respectarea măsurilor de protecţie”, a mai explicat acesta.

Orban mai sustine ca “Sărbătoarea Învierii Domnului reprezintă un eveniment de importanţă capitală”,  si ca oamenii pot participa la slujba de Pasti atata timp cat vor respecta masurile de protectie sanitara.

Premierul Florin Citu sustine ca Romania va reveni la normalitate la data de 1 iunie.  Acesta a mai transmis ca va discuta cu toate ministerele si ca ia in calcul si invitarea unor sindicate si patronate pentru ca toate astea sa se poata realiza in cel mai scurt timp posibil.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns