Stiri de ultima ora din Turism

Franta ramane cea mai vizitata tara din lume

Statisticile franceze pe anul trecut, citate de thelocal.fr, arata ca numarul de turisti a atins un nou record, in pofida tulburarilor sociale, cum a fost greva lucratorilor de la caile ferate, din aprilie si iunie sau protestele “vestelor galbene” .

“Magnetul” principal al Frantei este orasul luminilor. Vin la Paris 30 de milioane de turisti pe an, scrie thelocal.fr,  mai multi decat in oricare alt oras din lume. Cu aerul sau romantic si edificiile impunatoare si cunoscute pe tot globul, Parisul mai are un atu. La 30 de km est de capitala franceza se afla Disneyland, parcul de distractii, unde vin familii din toate colturile lumii – in total 15 milioane de persoane pe an.

Cate ceva pentru toti

Franta se mandreste ca ofera tuturor turistilor, indiferent de unde vin, motive sa-si petreaca vacanta alaturi de francezi. Germanii vin pentru plaje, britanicii pentru zonele rurale, iar americanii pentru castele si cultura.

In plus, Franta este capitala mondiala a gastronomiei.  Faimoasa bucatarie franceza satisface si cele mai pretentioase gusturi culinare, iar o masa traditionala, stropita cu vinuri fine, este tot ce-si pot dori turistii.

 

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns