Stiri de ultima ora Mondene

Film despre viața cântăreței Amy Winehouse

Un lungmetraj despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse este în lucru, în regia lui Sam Taylor-Johnson (“Fifty Shades of Grey”), a anunţat compania de producţie şi distribuţie Studiocanal, informează marţi Reuters.

Intitulat “Back to Black”, filmul va fi centrat pe viaţa şi muzica artistei câştigătoare a şase premii Grammy, care a murit din cauza intoxicaţiei cu alcool în locuinţa sa din nordul Londrei la 23 iulie 2011.

Winehouse, care s-a luptat cu probleme cu băutura şi drogurile mare parte din cariera sa, avea 27 de ani la momentul decesului.

“Studiocanal se pregăteşte să realizeze ‘Back to Black’. Proiectul avansează, cu Sam Taylor-Johnson antamat pentru a regiza lungmetrajul despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse”, a indicat compania, adăugând că scenariul filmului a fost scris.

“‘Back to Black’ este realizat cu sprijinul total” al reprezentanţilor lui Amy Winehouse.

Sam Taylor-Johnson a regizat primul film “Fifty Shades of Grey” – adaptare după trilogia de succes “Fifty Shades” a autoarei E. L. James -, drama “A Million Little Pieces”, precum şi mai multe episoade din serialele de televiziune “Gypsy” şi “Solos”.

Moartea prematură a lui Winehouse, considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, cu hituri precum “Rehab” şi “Back to Black”, a zguduit lumea muzicii.

Viaţa artistei a inspirat mai multe documentare, cel mai recent fiind narat de mama sa. Acesta a fost difuzat la BBC în Marea Britanie în 2021 pentru a marca 10 ani de la decesul cântăreţei.

Un documentar din 2015 intitlat “AMY”, despre Winehouse, i-a adus regizorului Asif Kapadia un Oscar, deşi la acea vreme tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse a catalogat producţia drept înşelătoare şi a declarat că familia artistei s-a disociat de film.

Potrivit site-ului specializat Deadline, căutarea actriţei care o va portretiza pe Amy Winehouse în noul film va începe săptămânile următoare.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns