pexels-valery-4103247
Stiri Economice de ultima ora

Cursuri ILSC pentru tine si pentru copiii tai

Doresti sa studiezi limba engleza? Iti doresti ca si copiii tai sa invete aceasta minunata limba? Atunci iti recomandam sa te bazezi pe cursuri ILSC. Aici, si tu si copiii tai, veti invata cum sa comunicati fluent in limba engleza in viata de zi cu zi si la interviurile de angajare, sa treceti un examen international, sa va pregatiti copiii pentru un examen intr-o institutie de invatamant.

De ce tu sau copilul tau aveti nevoie de engleza?

Globalizarea si concurenta mare pe piata muncii sunt principalele motive pentru a invata limba engleza. Acum engleza a devenit limba de comunicare internationala si cunostintele sale permit oamenilor sa comunice din si in orice tara. Cursurile de engleza pentru incepatori de la ILSC te vor ajuta sa depasiti bariera lingvistica.

Multe companii lucreaza cu parteneri straini si este destul de firesc ca managementul sa prefere specialisti vorbitori de engleza atunci cand angajeaza. In acest sens, tot mai multi oameni urmeaza cursuri de limba si castiga un avantaj enorm fata de concurentii de pe piata muncii.

Invatarea limbii engleze este importanta la orice varsta

Profesorii de la ILSC se asigura ca niciodata nu este prea tarziu pentru a invata. Mai ales daca este interesant si iti poate schimba complet viata, deschizand o lume intreaga fara granite lingvistice. Sa inveti engleza la 50 de ani, de exemplu, este ceva real, si trebuie sa stii  ca creierul necesita antrenament la fel ca si corpul.

La ILSC poti beneficia inclusiv pentru pregatire pentru Cambridge. Esti pe cale sa sustii in curand un test de limba internationala, dar nu esti sigur ca vei obtine punctajele necesare? Atunci ai nevoie de o pregatire cu consilieri profesionisti. Profesorii de la ILSC au o lunga istorie de pregatire cu succes pentru aceste examene.

Cand este cel mai bun moment pentru a inscrie un copil la un curs de engleza?

Cursurile de engleza ILSC ii invata pe copii engleza. Se recomanda copiilor sa inceapa sa invete limba engleza de la varsta de 3 ani, cand invatarea limbilor straine se poate face foarte natural. Profesorii desfasoara cursurile conform unui program special autorizat care dezvolta in primul rand abilitatile de comunicare fluenta in limba engleza.

Cursurile de engleza ofera o baza buna pentru educatia ulterioara si ajuta copilul sa treaca mai usor toate testele de limba din viitor. De asemenea poti pregati un copil pentru admiterea la facultate, un student pentru stagii in strainatate si orice alt test important din viata sa.

De ce sa inveti engleza

Secolul in care traim isi dicteaza propriile conditii. Si una dintre aceste conditii este cunoasterea limbii engleze. Cand alegem un nou loc de munca vom vedea ca se cer adesea cunostinte de limba engleza. S-ar parea ca tu, daca nu cunosti limba engleza, sa nu fii acceptat. Daca te-ai confruntat macar o data in viata cu o astfel de problema, La ILSC poti sa gasesti o solutie. De asemenea, poti sa ii pregatesti pe copiii tai pentru a nu avea asemenea probleme. Si vei face ceea ce trebuie. Pentru copii, imersiunea timpurie intr-o limba straina este cea mai buna decizie.

Copilul va “intra” fara probleme intr-un limbaj nou, la fel de natural si de usor ca intr-un nou joc. Abilitatile de vorbire sunt stabilite de la o varsta foarte frageda. Memoria copilului surprinde noua limba cu deplina puritate, fara accente si erori gramaticale. Copiii care cresc intr-un mediu bilingv pot invata cu usurinta alte limbi in viitor. Copiii nu au bariera lingvistica, trec cu usurinta de la o limba la alta.

Adultii, in schimb, reusesc invete o noua limba in moduri diferite. O pot face pentru a calatori sau pentru a se conecta cu tehnologia. In plus, lumea moderna este foarte pretentioasa in ceea ce priveste calificarile profesionale, una dintre acestea fiind cunoasterea obligatorie a limbilor de circulatie internationala precum enegleza.

Din acest motiv, ar trebui sa ne gandim la viitorul copiilor nostri, dar si la noi si sa incepem sa participam activ la educatia lor de la o varsta frageda, astfel incat viitorul lor sa fie de succes si prosper. Invatarea timpurie a limbii engleze ii permite copilului sa intre treptat intr-o lume fascinanta si foarte interesanta, care ii va dezvalui nenumarate secrete de comunicare si ii va extinde orizonturile. Invatarea timpurie contribuie la o mai buna dezvoltare a memoriei, stimuleaza dezvoltarea personala. Reproducerea diferitelor limbi de catre un copil contribuie la o dezvoltare mai buna a creierului. Copiii invata mult mai usor decat adultii, absorbind informatii noi ca un burete.

Daca crezi „conditiile lingvistice” necesare copilului tau, engleza va deveni a doua sa limba materna. Metodele de predare a limbii engleze la prescolari sunt variate si distractive. Activitatea principala a copilului este jocul. Prin joc, el invata despre lume incercand diverse roluri sociale. Cunoasterea timpurie a limbii engleze este deja practicata activ in practica si este folosita de numeroase institutii de invatamant care deja pregatesc copiii nostri pentru viata de adult, unde nivelul concurentei in domeniul profesional este in continua crestere. Printre altele, invatarea limbii engleze la o varsta frageda este benefica pentru copil, deoarece in acest fel isi dezvolta abilitatile intelectuale, memoria, gandirea logica si stimuleaza cunoasterea si dorinta de a invata in general.

Engleza este o materie extrem de importanta pentru prescolari. Parintii considera ca invatarea unei limbi straine este una dintre cele mai prestigioase activitati pentru copiii lor astazi. Dar pe langa dorinta de a preda unui copil o limba straina, exista multe probleme care trebuie rezolvate cu aceasta decizie. Adesea, parintii aleg engleza ca prima limba straina, deoarece este cea mai comuna limba in prezent. Si apoi, uneori, se cauta raspunsurile la intrebari dificile: „La ce varsta ar trebui sa inceapa sa invete?”, „Cum sa aleg un profesor?”. Noi iti recomandam sa alegi, cu incredere, cursurile de la ILSC.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns