Stiri Locale de ultima ora

Cu toate ca terasele se inchid dupa ora 23:00 pe litoral sunt mai multe familii decat tineri

Faptul ca terasele se inchid dupa ora 23:00 a determinat tinerii sa isi anuleze rezervarile facute pentru satiunile de la mare. In timp ce familiile cu copii se simt mult mai in siguranta cu aceasta masura, litoralul romanesc este impanzit de acestia.

Efectele acestei masuri se vad deja mai ales in randul restaurantelor. Vanzarile sunt foarte afectate de distantarea sociala deoarece sunt mai putine mese pe terase iar interioarele restaurantelor sunt inca inchise.

Cat de afectat este litoralul romanesc de aceasta masura?

Ei bine, tinerii cu varste de pana la 22-24 de ani care veneau la mare pentru distractie au inceput sa isi anuleze rezervarile.

“Este vorba despre tineri care veneau pe tot litoralul, dar în special în Mamaia și Vama Veche, și care ajungeau pe plajă doar ca să se odihnească după petrecerile de seară”,  a declarat Ionut Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro.

Numarul familiilor cu copii a crescut vizibil in aceasta perioada pe litoral.

Citeste  Prefectul Capitalei sustine ca au fost prelungite masurile pentru combaterea Covid

“Eu, personal, cred că măsura de închidere a teraselor la ora 23:00 nu e una bună și potrivită, pentru că e ca și cum i-ai face tratament pentru cancer unui bolnav de pojar. Iei măsuri prea drastice pentru o problemă care se putea rezolva punctual. În acest moment e afectată o industrie întreagă pentru că, din cauza faptului că terasele se închid la ora 23:00, proprietarii nu pot introduce 2-3 serii de clienți pe seară. Autoritățile știau unde erau locurile în care se adunau tinerii și, mai degrabă, ar fi putut interzice accesul punctual în respectivele spații după ora 23:00, nu pe terasele unde se servește mâncarea”, a mai spus Ionut Nedea.

Detinatorii de terase au o scadere a numarului de clienti de 40% din cauza faptului ca masura de inchidere la ora 23:00 a fost aplicata. “Pe litoral, în general, se face plajă până la ora 19:00, apoi oamenii se duc în cameră și se pregătesc, ies la plimbare până la ora 21:00 și abia după aceea iau cina. Ceea ce înseamnă că până la ora 23:00 nu mai rămâne timp pentru încă o serie de clienți la terasă”, a mai mentionat Ionut Nedea.

Citeste  Tramvaiele turcesti vor circula in Bucuresti
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *