Stiri Locale de ultima ora

Restrictii rutiere in capitala, sambata 17 iunie !

400 de artisti participa la o parada a costumelor populare, romanesti si internationale, pe strazile Capitalei. Pentru buna desfasurare a evenimentului, vor fi restrictii de circulatie in anumite zone ale Bucurestiului.

Peste 400 de artisti isi vor prezenta costumele, cântecele si dansurile, intr-o parada in inima Capitalei, sarbatorind diversitatea culturala sambata, 17 iunie, de la ora 14:00, in cadrul unui eveniment care marcheaaă deschiderea Festivalului International de Folclor „Muzici și Tradiții în București”, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART – Centrul de Creație, Arta si Tradiție al Municipiului Bucuresti.

Parada va porni din Piata George Enescu (Ateneul Român) pe Calea Victoriei, devenita pietonală, si va conduce artistii si publicul spre Piata Victoriei, pana pe Șoseaua Kiseleff – unde, de la ora 15:00, va incepe programul artistic, care reuneste, pe scena festivalului, vedete de muzica populara, ansambluri si orchestre reprezentative pentru toate regiunile țării, minoritati si comunitati nationale si ansambluri internationale.

Restricții rutiere

In vederea desfasurarii evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat între Piateta Regelui (Șoseaua Pavel D. Kiseleff cu strada Arhitect Ion Mincu) si Piata Victoriei, pe strada Monetăriei (toata strada, de la intersectia cu Bulevardul Ion Mihalache), începand de vineri, 16 iunie 2023, ora 20:00 si va fi reluat luni, 19 iunie 2023, începând cu ora 06:00.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns