forbec curatenie
Stiri Lifestyle de ultima ora

Cele mai importante 10 elemente la care să acorzi atenție când alegi o firmă de curățenie birouri

În mediul de afaceri, tot mai multe companii aleg să externalizeze serviciile de curățenie. Este probabil cea mai bună opțiune, pentru că direcționezi responsabilitatea curățeniei la birou către un partener de specialitate, capabil să asigure servicii la nivel superior. În plus, ai parte de un cost predictibil, chiar mai bun decât cel care ar fi trebuit alocat pentru gestionarea operațiunilor curente de curățenie în mediul office cu personalul propriu. Se elimină necesitatea de a investi în echipamente, managementul de personal și managementul general al operațiunilor de curățenie.

Totuși, a alege o firmă curățenie birouri la întâmplare sau doar în funcție de preț (cea mai ieftină ofertă de curățenie) aduce riscuri substanțiale. Ca în orice domeniu, nici în cel al curățeniei nu există un nivel fix al calității serviciilor oferite. Așadar, este nevoie de o analiză atentă a ofertelor disponibile din piață, pentru a alege o firma curatenie cluj care să presteze serviciile de curățenie la nivel excelent.

Iată mai jos câteva elemente esențiale de avut în vedere în selecția pe care o faci pentru a alege o firmă de curățenie birouri:

  1. Nivelul de încredere în brand

Compania ta are nevoie de aliați de încredere, care își poziționează brandul la nivel premium. Alege o firmă de curățenie atentă cu imaginea sa în mediul online, cu un website bine realizat și actualizat, cu o prezență activă în mass-media. Caută online brandul companiei și vezi rezultatele – cu cât mai multe și mai pozitive, cu atât mai bine. Evită să alegi firme cu probleme de imagine, multe recenzii negative și orice alte elemente care pun sub semnul întrebării calitatea serviciilor de curățenie. Țintește o colaborare pe termen foarte lung, deci nu aborda acest subiect în mod superficial.

  1. Conceptul de abordare de piață
Citeste  Afla de unde iti poti achizitiona haine romanesti.

Pentru că vrei servicii întreținere curățenie birouri sau oricum servicii de curățenie în spații profesionale, de business, este de preferat să alegi o firmă de curățenie B2B. Astfel, ai certitudinea că acea firmă de curatenie cluj își dedică toate resursele acestui segment. Spre deosebire de companiile axate pe curățenie rezidențială, cele B2B se concentrează pe relații de lungă durată și au mai multă experiență în nevoile firmelor, abordând totul cu un plus de seriozitate și servicii adaptate.

  1. Calitatea personalului

Este important să te asiguri că firma de curățenie înțelege importanța factorului uman în colaborarea pentru curățenie birouri. Ai nevoie de personal cu experiență, echipe bine pregătite, care știu nu doar cum să realizeze operațiunile de curățenie la partea de eficiență, ci și cum să se comporte într-un mediu profesional (de birouri, industrial, retail etc.).

  1. Ofertă completă de servicii de curățenie

Chiar dacă ai nevoie de curățenie de întreținere birouri, este important ca firma cu care colaborezi să aibă posibilitatea de a-ți oferi pe viitor, la cerere, și alte servicii de curățenie – de exemplu curățenie generală sau curățenie după constructor. Poate ai putea avea nevoie chiar de curățenie parcare, curățare – spălare mochete, curățenie industrială, întreținere spații verzi.

  1. Echipamente profesionale
Citeste  Superman, 85 de ani de la ”naștere”

Poți să cauți informații despre echipamentele profesionale pe care le deține firma de curățenie cu care intenționezi să colaborezi. Solicită chiar date despre acest subiect, asigură-te că firma de curățenie are echipamente profesionale, moderne, de la mărci de renume în acest domeniu. Un plus important ar fi utilizarea soluțiilor ecologice alături de aceste echipamente, pentru a proteja și mediul înconjurător și pentru a satisface astfel inclusiv chestiuni legate de responsabilitatea socială corporativă.

  1. Comunicare bună și foarte rapidă

Evaluează modul în care interacționezi cu reprezentanții de vânzări ai companiei. Trebuie să poți comunica foarte simplu, să primești răspunsuri rapide și pertinente. Este importantă abordare profesională, dar cu elemente moderne, de prietenie. Până la urmă, ai nevoie de o relație profesională apropiată, nu de una rigidă. Trebuie de asemenea să poți contacta firma de curățenie atât la telefon, cât și pe email.

  1. Deschidere spre inovație

Cu siguranță vrei un partener modern, care înțelege bine lumea de afaceri actuală, foarte dinamică. Deși firma de curățenie prestează servicii offline, contează și abordarea online. Dacă pe website-ul oficial există o secțiune de solicitare ofertă curățenie cu răspuns automatizat, ca punct de plecare pentru un eventual contract, cu atât mai bine! Există o firmă de curățenie din Cluj-Napoca, Forbec Services, care a realizat chiar o premieră, fiind prima din domeniul său de activitate ce a introdus posibilitatea de plată a serviciilor cu monedă crypto – bitcoin.

  1. Experiență pe piața de specialitate
Citeste  4 deserturi delicioase pe placul copiilor

Fiecare afacere la început de drum merită o șansă, dar și mai indicat este să mergi la sigur și să alegi o firmă de curățenie profesională cu mulți ani de experiență, care și-a dovedit în timp capacitatea de a acționa foarte bine pe acest segment B2B.

  1. Abordare flexibilă

Nevoile firmei tale sunt individuale, cel mai probabil ai nevoie de o soluție dedicată. Astfel, alege o firmă de curățenie profesională care se arată flexibilă, pentru un pachet de servicii conceput exact pe baza nevoilor exprimate de tine. Tu știi cel mai bine cum funcționează firma ta, iar specialiștii în curățenie vor veni de asemenea cu sfaturi utile, pe baza experienței lor.

  1. Atenție la orice detalii

Detaliile contează enorm în afaceri. Atenție la fiecare aspect și alege cu maximă responsabilitate. Dacă urmezi aceste sfaturi, cel mai probabil vei avea parte de un partener pe termen lung, iar afacerea ta va putea să-și urmeze cursul normal, fără probleme legate de partea de curățenie și igienizare a spațiilor de birouri.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *