Care sunt tendințele în materie de haine2
Stiri Lifestyle de ultima ora

Care sunt tendințele în materie de haine?

În general, femeile pun foarte mult accent pe îmbrăcăminte, fiind atrase de acest subiect. În primul rând, acest lucru pleacă de la faptul că acestea își doresc să arate bine. Dacă ținuta aleasă le reprezintă și are un aspect plăcut, acestea se simt bine, iar atitudinea pe care o vor avea, va fi una pe măsură.Astfel, femeile aleg să cheltuie o sumă  considerabilă de bani pe îmbrăcăminte, sumă pe care acestea o consideră o investiție în propria persoană. Pe de altă parte, femeile acordă destul de multă atenție pe tendințele în materie de îmbrăcăminte, pentru a putea fi în pas cu moda.

Vara aceasta a adus o bombă de culoare în ceea ce privește îmbrăcămintea. Astfel, articolele vestimentare în culori îndrăznețe sunt cele mai căutate. Pe lângă acestea, piesele cu diferite imprimeuri au câștigat destul de multe aprecieri în ultima perioadă. De asemenea, foarte multe persoane optează pentru achiziționarea de treninguri catifea dama, în diferite culori. Atunci când vine vorba de dimensiuni, atât articolele mulate, cât și cele oversize sunt foarte apreciate în rândul femeilor.

Iată care sunt articolele cele mai îndrăgite de femei și cum le poți integra în ținuta ta, pentru a putea obține un outfit care să atragă toate privirile:

Culori îndrăznețe și imprimeuri

Fiind vară, cele mai multe persoane preferă să poarte haine foarte colorate, care să fie în trend cu sezonul. Astfel, culorile îndrăznețe se regăsesc tot mai des în garderoba femeilor. Pe lângă acestea, bluzele, topurile, cămășile, cât și rochiile cu diferite imprimeuri sunt preferatele designerilor. Cele mai întâlnite imprimeuri sunt cele florale, imprimeul de leopard sau cel șarpe. Un aspect foarte important de care ar trebuie să ții cont atunci când îți creezi ținuta este faptul că nu trebuie să combini două tipuri de imprimeu, deoarece acest lucru nu ar face altceva decât să încarce foarte mult ținuta. Astfel, dacă alegi topuri sau bluze cu imprimeu, le poți combina cu colanți scurți sau cu pantaloni simpli, în culori neutre. În cazul în care optezi pentru o rochie cu un imprimeu de leopard, trebuie să ai grijă la accesorizare, pentru a nu strica ținuta.

Topuri mulate și pantaloni largi sau tricouri oversize și colanți scurți

O combinație tot mai întâlnită în rândul adolescentelor este cea dintre topuri sau tricouri scurte și mulate și pantalonii evazați. În ceea ce privește materialul pantalonilor, acesta poate fi material elastic, bumbac, blug sau materiale lejere de vară. Un alt articol vestimentar foarte îndrăgit sunt colanții scurți, care se pot combina foarte bine atât cu tricouri oversize, cât și cu tricouri mulate. Dacă optezi pentru tricouri largi, atunci ai două variante de a da ținutei tale un aer chic, și anume de a purta tricoul legat la nivelul buricului, scoțând șoldurile și talia în evidență sau prinzând tricoul cu o curea în jurul brâului.

Care sunt tendințele în materie de haine

Treninguri din catifea

Treningurile din catifea au câștigat destul de mult teren în ultima perioadă. Fie că este vorba de treninguri simple, fie că este vorba de cele cu diferite aplicații, precum paiete, sclipici sau dantelă, acestea sunt apreciate de foarte multe doamne și domnișoare. Pe piață există o mulțime de culori și modele, astfel că vei putea cu siguranță să alegi cea mai interesantă variantă pentru tine. De exemplu, poți opta  pentru treninguri scurte, treninguri oversize, cu umeri buretați, trening asimetric sau, pur și simplu, pentru treninguri din catifea cu un croi normal.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns